Ο Πάγκαλος θέλει να ντύσει στο χακί τις Ελληνίδες!

Του Γιάννη Ντάσκα

«Υπουργείο Πολιτισμού έχει μόνο η Γαλλία γιατί έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό της και εμείς…Θα μπορούσε ο πολιτισμός μας να είναι στην αρμοδιότητα της αρχαιολογικής υπηρεσίας…Εμένα με έβαλαν στο Υπουργείο Πολιτισμού γιατί ο κ.Σημίτης έπρεπε να μου δώσει μια κλωτσιά προς τα πάνω.Το ίδιο έγινε και με άλλους που τοποθετήθηκαν στο Υπουργείο Πολιτισμού».
Αυτή τη θέση διατύπωσε πριν από λίγο σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Θόδωρος Πάγκαλος

και αμέσως έσπευσε να ζητήσει να θεσπισθεί στρατιωτική θητεία και για τις γυναίκες «γιατί είναι υπέρ της ισότητας των γυναικών».
Το σχόλιο το έκανε για να αναφερθεί στην τοποθέτηση της κ. Γεννηματά στο Υπουργείο Άμυνας. Αμέσως μετά έσπευσε να ειρωνευθεί τον Δημ. Αβραμόπουλο λέγοντας ότι θα παρατάξει τους στρατηγούς για να δουν το χειροφίλημα του κ.Αβραμόπουλου στην κ.Γεννηματά.
Ο κ. Πάγκαλος με διάφορα βλακώδη επιχειρήματα προσπάθησε να απαντήσει στην παρατήρηση ότι οι γυναίκες στην Ελλάδα είναι ήδη φορτωμένες με άλλα βαρύτατα καθήκοντα και μόνο το στρατιωτικό τους έλειπε…
Ύστερα είπε ότι ο ίδιος επειδή έχει κάνει τρεις γάμους και άρα δεν μπορεί να γίνει μόνο Αρχιεπίσκοπος, αλλά θα συζητούσε την τοπική αυτοδιοίκηση στη Τζιά.
Και πρόσθεσε:
Στην τοπική Αυτοδιοίκηση έχουν γίνει διάφορα μπαλαμούτια και βλέπεις πρώην και νυν της τοπικής αυτοδιοίκησης να κυκλοφορούν με ύφος με φοβερά τζιπ χιλιάδων κυβικών,με σπίτια κλπ»
Στη συζήτηση ήταν εμφανής ο εκνευρισμός του Συγκροτήματος(ένα είναι το Συγκρότημα) από την τοποθέτηση του Πάνου Παναγιωτόπουλου στο Υπουργείο Πολιτισμού…
Όταν είχε τοποθετηθεί ο Θόδωρος Πάγκαλος στο Υπουργείο Πολιτισμού όχι μόνο ειρωνείες δεν υπήρχαν απο την πλευρά του Συγκροτήματος αλλά αντίθετα…
Στο Υπουργείο Πολιτισμού και τα συμφέροντα (ΟΠΑΠ,Μουσεία,Μέγαρα κλπ) και τα λεφτά(κρυφός λογαριασμός) είναι πολλά…

Keywords
Τυχαία Θέματα