Ο Μοράτι αποχωρεί από την Ίντερ

Ο ιδιοκτήτης της Ιντερ, Μάσιμο Μοράτι, σε συνέντευξη που παραχώρησε, προανήγγειλε την αποχώρηση του από τους νερατζούρι και την πώληση των μετοχών στον ινδονήσιο επιχειρηματία, Ερίκ Τοχίρ.

«Ο Ερνέστο Πελεγκρίνι είναι σωστός όταν λέει πως θα πρέπει να αγαπάς την ομάδα αλλά έχω αποφασίσει να κοιτάξω στο μέλλον. Ακούω συνεχώς συζητήσεις για τα χρέη της Ιντερ αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Η Ιντερ

έχει χρέη, τα οποία θα μπορούσα να καλύψω, όπως έχουν κι άλλες μεγάλες ομάδες. Το μεγάλο πρόβλημα είναι τα έσοδα και πραγματικά ανησυχώ για το μέλλον της ομάδας…

Επί χρόνια στηριζόμασταν στα έσοδα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα αλλά αυτό δεν αρκεί πλέον. Είναι πρόβλημα αν δεν έχεις το δικό σου γήπεδο, το οποίο μπορείς να εκμεταλλευτείς όπως θες», είπε αρχικά ο Μοράτι, σύμφωνα με το sport.gr, και συνέχισε:

«Η Ιντερ μείωσε σημαντικά τα χρήματα που δίνει σε συμβόλαια και γενικά τα έξοδα της αλλά αυτό δεν αρκεί όταν μειώνονται και τα έσοδα σου. Δε θέλω να πω ότι είναι θέμα επιβίωσης της Ιντερ αλλά θέμα ανάπτυξης και αλλαγής τρόπου λειτουργίας. Θέλω να με πιστέψουν όλοι όταν λέω πως κάνω το καλύτερο για τους οπαδούς μας. Αν χρειαστεί, θα παραμείνω για να βοηθήσω αλλά δε χρειάζεται να με κάνετε και μύθο. Το να μετατρέπεται ένας πρόεδρος σε σύμβολο μπορεί να προκαλεί και προβλήματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα