Ο Μαλέλης τ’ αλλάζει όλα στον ΣΚΑΪ

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στον ΣΚΑΙ, μετά την παραίτηση του Χρήστου Παναγόπουλου από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου των επιχειρήσεων Αλαφούζου, που κατείχε την τελευταία τριετία.

Το άλλοτε δεξί χέρι του ιδιοκτήτη του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού μετά την απομάκρυνση του, αφήνει πλέον «το παιχνίδι» στα χέρια του Σταμάτη Μαλέλη, ο οποίος σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Π», ετοιμάζεται να αλλάξει σύντομα τη φυσιογνωμία του σταθμού, φέρνοντας όλο και πιο κοντά στο Φάληρο, την Έλλη Στάη.

Το εντυπωσιακό

είναι πως τον Παναγόπουλο, ακολουθεί – σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες – ο Νίκος Ευαγγελάτος, ο άνθρωπος που καθιερώθηκε στο τηλεοπτικό τοπίο, από τον Μαλέλη.

Είναι άλλωστε γνωστό, πως οι σχέσεις τους δεν είναι πλέον όπως παλιά. Μάλιστα μετά την επάνοδο του στον ΣΚΑΪ ο Σταμάτης Μαλέλης έχει έρθει επανειλημμένα σε σύγκρουση με τον Ευαγγελάτο και οι καυγάδες τους ακούγονταν μέχρι το… γήπεδο Καραϊσκάκη!

Για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, η νέα εποχή του τηλεοπτικού, αλλά και του ραδιοφωνικού σταθμού, περιλαμβάνει και την αντικατάσταση άλλων στελεχών, που ήταν δίπλα στην προηγούμενη διοίκηση και την προσπάθεια να δοθεί μία ώθηση στο κεντρικό δελτίο με την παρουσία της πολύπειρης Έλλης Στάη.

The post Ο Μαλέλης τ’ αλλάζει όλα στον ΣΚΑΪ appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα