Ο Κώστας Μηλιωτάκης αποκαλύπτει γιατί χώρισε με την Αγγελική Ηλιάδη

Το λόγο για τον οποίο χώρισε με την Αγγελική Ηλιάδη, αποκάλυψε ο Κώστας Μηλιωτάκης. Στο περιοδικό “ΕΓΩ” δήλωσε:

“Δεν συμφωνούσαμε ουσιαστικά σε ένα σημαντικό γεγονός. Στον πιο σημαντικό κρίκο που δένει τη σχέση, ήμασταν εντελώς διαφορετικοί. Ουσιαστικά, χωρίσαμε για απλά πράγματα, που επί της ουσίας ήταν σημαντικά, γιατί αυτά κάνουν τη διαφορά σε μια σχέση”.

“Τα άσχημα ήταν περισσότερα στη σχέση μας. Δεν πήγαινε πουθενά.

Δεν μας οδηγούσε πουθενά, ούτε εμένα ούτε εκείνη”.

“Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν απλό. Ένας χωρισμός είναι πάντα δύσκολος, όταν με έναν άνθρωπο έχεις βιώσει πράγματα. Ήμασταν 2,5 χρόνια μαζί. Μας έδεναν πολλά. Κάθε μελωδία που έγραφα για εκείνη, ήταν από το συρτάρι μου. Πηγή έμπνευσης για μένα, αποτελούσε η Αγγελική. Δεν θέλω να το παίξω άνετος και να πω ότι δεν πόνεσα. Ναι, πόνεσα πολύ. Με στεναχώρησε αφάνταστα”, τονίζοντας όμως ότι δεν είναι πια ερωτευμένος μαζί της. Επίσης, επεσήμανε πως τον πείραξε ότι μια βδομάδα μετά το χωρισμό τους εκείνη εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή για να δείξει ότι έσβησε το τατουάζ που είχε κάνει για εκείνον, τονίζοντας ότι ο ίδιος δεν θα έκανε ποτέ του κάτι αντίστοιχο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να τον ξαναδούμε ποτέ με τραγουδίστρια καθώς όπως ο ίδιος πιστεύει είναι λάθος σε ένα ζευγάρι να ανήκουν και οι δύο στον ίδιο χώρο.

“Καταρχήν, δεν θα με δει ξανά κανείς με τραγουδίστρια, και αυτό το υπογράφω. Το λέω και το εννοώ. Δεν ξαναμπλέκω με άτομο από τη δουλειά μου. Κάποια στιγμή, θέλω να γνωρίσω μια απλή κοπέλα, που θα τη θαυμάζω γι΄αυτό που κάνει”.

Keywords
Τυχαία Θέματα