Ο Κόλιν Φερθ πάει… Γαλλία

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, Κόλιν Φερθ («Ο λόγος του Βασιλιά»), έχει αρκετά και ενδιαφέροντα πρότζεκτ προγραμματισμένα για την ερχόμενη σεζόν. Φαίνεται όμως, πως θα τα κάνει όλα πέρα – τουλάχιστον προς το παρόν – για μια θέση στη ταινία του Γούντι Άλεν στο πλάι της νέας μούσας του σκηνοθέτη, Έμμα Στόουν («The Amazing Spider-Man»).

Ενώ λοιπόν νομίζαμε πως θα τον απολαύσουμε

στην επόμενη σελίδα του ημερολογίου της Μπρίτζετ Τζόουνς, η οποία λέγεται ότι καθυστερεί λόγω των ιδιοτροπιών του Χιου Γκράντ ως προς το σενάριο, κι ενώ ακούστηκε το όνομά του για τη νέα ταινία «Secret Service» του Μάθιου Βον (X-Men), ο Κόλιν Φιρθ θα επικεντρωθεί στον «Γούντμαν» αν ευδοκιμήσουν οι συνομιλίες μεταξύ τους.

Όπως συνηθίζεται με τις ταινίες του Γούντι Άλεν, κανείς δεν ξέρει ιδιαίτερες λεπτομέρειες για την πλοκή και τους χαρακτήρες – μέχρι στιγμής το μόνο σίγουρο είναι ότι τα γυρίσματα έχουν προγραμματιστεί για φέτος το καλοκαίρι στη Νότιο Γαλλία, η τρίτη φορά μετά το «Μεσάνυχτα στο Παρίσι» και το «Όλοι Λένε Σ’Αγαπώ» που ο Άλεν γυρνά ταινία του στη Γαλλία και η ένατη συνολικά στην Ευρώπη.

ΠΗΓΗ: e-go.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα