Ο Γιώργος Νινιός στην καρέκλα του σκηνοθέτη

Δραματική κωμωδία προτείνει για τη νέα σεζόν ο Γιώργος Νινιός, από την καρέκλα του σκηνοθέτη αυτή τη φορά, και έχουμε κάθε λόγο να τον εμπιστευτούμε… Το έργο του Νίκου Ποριώτη «Δε θα μείνω πολύ», με τον ίδιο στον πρωταγωνιστικό ρόλο ανεβαίνει από τις 13 Νοεμβρίου στο Θέατρο του Ήλιου.

«Δεν υπάρχει τίποτα πιο επικίνδυνο από έναν επινοητικό ηλίθιο» είχε πει ο Scott Adams,

αμερικανός συγγραφέας κόμικς. Σε αυτή την αντίληψη βασίζει την παράστασή του ο Νινιός, σε μια ιστορία τόσο απρόβλεπτη όπως η ζωή.

Είναι άντρας… χωρίς έρωτα, είναι συγγραφέας… χωρίς έμπνευση, είναι ηθοποιός… χωρίς ρόλο, είναι αλκοολικός… χωρίς ποτό.

Όταν μία άγνωστη του χτυπήσει την πόρτα, θα πρωταγωνιστήσει στην πιο κωμική παράσταση της ζωής του. Αυτή η απρόσμενη επίσκεψη αλλάζει τα δεδομένα, σε ένα έργο που δε γράφτηκε ποτέ!

Όταν η τραγωδία της μοναξιάς, της εξάρτησης και της επαγγελματικής αποτυχίας ισοπεδώνεται από την απόλυτη βλακεία, τότε η τραγωδία της ζωής μετατρέπεται σε επικίνδυνη κωμωδία.

Πρωταγωνιστούν: Κατερίνα Μπιλάλη, Νίκος Ποριώτης. Σκηνοθεσία: Γιώργος Νινιός. Σκηνικά: Ηλένια Δουλαδίρη. Κοστούμια: Ευγενία Ζήνδρου. Μουσική και τραγούδι παράστασης: Γιώργος Νινιός. Ενορχήστρωση: Γιώργος Αναστασόπουλος.

Πληροφορίες: Δευτέρα και Τρίτη στις 21:15. Θέατρο του ήλιου (Φρυνίχου 10, Πλάκα). Διάρκεια παράστασης : 90 λεπτά. Τιμές Εισιτηρίων: 15 ευρώ και 10 ευρώ για πολυτέκνους, ανέργους και συνταξιούχους. Τηλέφωνο κρατήσεων θεάτρου: 2103231591. Τη Δευτέρα 12/11 θα πραγματοποιηθεί παράσταση με ειδική τιμή, (γενική είσοδο 10 € τα 2 άτομα).

Πηγή: clickatlife.gr

Σχετικά άρθρα

Τι αποκάλυψε η Ναταλία Γερμανού για το χωρισμό της 

Tweet

Keywords
Τυχαία Θέματα