Ο δολοφόνος του υπαρχιφύλακα βασανίστηκε από σωφρονιστικούς υπαλλήλους (BINTEO)

Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Άμφισσας άσκησε δίωξη για βασανισμό του Ιλια Καρέλι κρατουμένου, βασανισμό που επέφερε θάνατο και βαριές σωματικές βλάβες. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκδόθηκαν οκτώ εντάλματα σύλληψης, ενώ φέρονται να εμπλέκονται δεκατέσσερις σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών Νιγρίτας.

Η δίωξη ωστόσο στρέφεται και κατά παντός υπευθύνου από τους φύλακες στο σωφρονιστικό κατάστημα Μαλανδρίνου, αλλά και τους αστυνομικούς στο Τμήμα της Ιτέας όπου κρατήθηκε ο Αλβανός βαρυποινίτης μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του σωφρονιστικού υπαλλήλου Γιώργου Τσιρώνη, την περασμένη Τρίτη.

Σύμφωνα

με τον ιατροδικαστή, το κάταγμα στο στέρνο είναι κοντά στην ώρα θανάτου, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, μία από τις κάμερες στο διάδρομο των φυλακών Νιγρίτας κατέγραψε στις 4 το απόγευμα , αυτούς που μετέφεραν τον κρατούμενο σε κελί στο οποίο δεν υπήρχε κάμερα και δυόμισι ώρες αργότερα, να τον βγάζουν, δύο σωφρονιστικοί υπάλληλοι, οι οποίοι τον έσυραν μέχρι το κελί που βρέθηκε νεκρός.

Στις κατηγορίες της δίωξης, προστίθεται και η υπόθαλψη εγκληματία.

The post Ο δολοφόνος του υπαρχιφύλακα βασανίστηκε από σωφρονιστικούς υπαλλήλους (BINTEO) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα