Ο Χαρούλης μας ταξιδεύει στην Κρήτη για δεύτερη βραδιά ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια ακόμη βραδιά με άρωμα Κρήτης θα προσφέρει ο Γιάννης Χαρούλης με τη μοναδική φωνή του και την παραδοσιακή Κρητική μουσική.

Η συναυλία που θα δώσει σήμερα ήατν αυτή που είχε προγραμματίσει να δώσει ο καλλιτέχνης αλλά λόγω της μεγάλης ζήτησης, η συναυλία στις 9/9 βγήκε sold out από τις πρώτες κιόλας μέρες και έτσι ο Γιάννης Χαρούλης θέλησε να ευχαριστήσει όσους περισσότερους μπορούσε δίνοντας ακόμα μια συναυλία χθες Κυριακή 8/9 στον Λυκαβηττό.

Ακόμα όμως και στη χθεσινή συναυλία…

δεν «έπεφτε καρφίτσα». Πολλοί από τους θαυμαστές του καλλιτέχνη ήταν καθισμένοι ακόμα και στα σκαλοπάτια του θεάτρου προκειμένου να τον απολαύσουν. Η επιλογή των τραγουδιών σε συνδυασμό με τη μοναδική μουσική και την υπέροχη φωνή του Γιάννη Χαρούλη, δεν άφησαν κανέναν παραπονεμένο.

Με κομμάτια από τον προσωπικό του δίσκο και από τη συνεργασία του με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου, αλλά και γνωστά κομμάτια που διάλεξε ειδικά για το αποψινό πρόγραμμα, ο μοναδικός Γιάννης Χαρούλης θα αρματώσει τα «Σύννεφα του Γιαλού» και θα μαγέψει το κοινό του Λυκαβηττού με τις «Μαγγανείες» του, κλείνοντας την καλοκαιρινή του περιοδεία, με μία συναυλία που θα συζητηθεί.

Λυκαβηττός
Ωρα Εναρξης 9.30 μ.μ.
Είσοδος 12 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα