Ο… αναπτυξιακός Δήμαρχος


Η χώρα βουλιάζει, οι πολίτες εξαθλιώνονται, όλοι ψάχνουν μια εργασία, όμως ακόμα υπάρχουν οι κρατικοί εκείνοι λειτουργοί που το θέμα απλά δεν τους αφορά. Δεν εξηγείται αλλιώς η στάση του Δημάρχου Κηφισιάς κ. Χιωτάκη να μπλοκάρει οποιαδήποτε επένδυση πάει να γίνει στην περιοχή του, λες και η κρίση δεν αφορά τα βόρεια προάστια. Πολύ περισσότερο ο κ. Δήμαρχος επιδεικνύει έναν κρατικιστικό τρόπο και μια παλαιοπασοκικής αντίληψης οπτική στα επενδυτικά κι αναπτυξιακά πράγματα που κάθε άλλο παρά

συνάδει με το φιλελεύθερο κοινό της περιοχής.

Πρώτοι είχαμε αναδείξει τον τρόπο με τον οποίο ο Δήμαρχος αντί να διευκολύνει την επένδυση του επιχειρηματία των σούπερ μάρκετ κ. Μπαλάσκα, τον οδήγησε σε αναστολή εργασιών κι αυτό μάλιστα σε περίοδο κρίσης στερώντας 25 νέες θέσεις εργασίας.

Όλως τυχαίως ο κ. Μπαλάσκας είναι ανταγωνιστής του γνωστού υποστηρικτή του Δημάρχου επιχειρηματία των σούπερ μάρκετ κ. Θανόπουλου. Τα ίδια λοιπόν πράττει ο αντιαναπτυξιακός Δήμαρχος ενός Δήμου στον οποίο διαμένουν πολλοί επιχειρηματίες πρώτης γραμμής και με την επένδυση της αλυσίδας φούρνων Απολλώνιον την οποία επίσης μπλοκάρισε. Η εταιρεία άνοιξε για μια ημέρα μόνο και μετά έκλεισε. Κι αυτό ενώ η Ελλάδα χρειάζεται νέες επενδύσεις για να μείνει ζωντανή.

Σαν να μην έφθανε αυτό, η υπόθεση του Κύπριου γιατρού Χαράλαμπου Μαυρομμάτη είναι μείζον θέμα στην τοπική κοινωνία καθώς ο Δήμαρχος εγκαλείται πειθαρχικά (ο ίδιος και το δημοτικό του συμβούλιο) από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Κι αυτό διότι φέρεται να έχει προχωρήσει σε παράβαση καθήκοντος αφού εμπόδισε τον ιατρό να μετατρέψει το σπίτι του σε επαγγελματική στέγη, πνίγοντας τον οικονομικά και με σαφή δείγματα εμπάθειας. Μαθαίνουμε πως γι’ αυτήν την υπόθεση ο κ. Χιωτάκης μπορεί να κηρυχθεί μέχρι κι έκπτωτος. Ε σε τόσους στερεί την εργασία, ας πάθει κι ο ίδιος αυτί που κάνει. Κοινώς, μάχαιραν έδωσες, μάχαιραν θα λάβεις.

πηγή: http://www.moneypro.grTweet

Keywords
Τυχαία Θέματα