Ο Άδωνις προειδοποιεί για απολύσεις στην Υγεία- «Δε θα μου κλέψει τη δόξα η τρόικα» (βίντεο)

Ορθάνοιχτο παράθυρο για απολύσεις στο χώρο της υγείας άφησε το πρωί στη Βουλή ο Αδ. Γεωργιάδης, παρά τις δεσμεύσεις του όταν πήρε το συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο πως δεν πρόκειται να απολυθεί κανένας, αντίθετα -όπως έλεγε- υπάρχουν ανάγκες σε προσωπικό.

«Ενίοτε το σωστό περιλαμβάνει και απολύσεις» είπε λοιπόν ο υπουργός, διαυκρινίζοντας πως οι απολύσεις δεν αφορούν τους γιατρούς του ΕΣΥ. «Να μην έχουν αγωνία οι γιατροί

του ΕΣΥ δεν θα υπάρξουν απολύσεις» επεσήμανε ο υπουργός όμως ότι « άλλο το ΕΣΥ και άλλο το υπόλοιπο δημόσιο στο οποίο ανήκει και ο ΕΟΠΥΥ»

.Ο ίδιος εξήγησε ότι θα γίνει αξιολόγηση στις δομές του ΕΟΠΥΥ και πως «θα κάνουμε αυτό που πρέπει. Να ξέρετε ότι θα κάνουμε το σωστό. Ενίοτε το σωστό έχει και απολύσεις … Υπάρχουν γιατροί που έχουν να χειρουργήσουν 20 χρόνια, θα το πήγαινε κανείς το παιδί του εκεί;».
Νωρίτερα, η κυρία Χρυσούλα Γιαταγάνα απευθυνόμενη στον υπουργό αναφέρθηκε σε δήλωση του σύμφωνα με την οποία ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι… δεν θα αφήσει να του πάρει την δόξα η τρόικα. Η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε «είναι η πιο κυνική και απάνθρωπη δήλωση. Μα να λέτε να μην σας πάρουν την δόξα για τις απολύσεις. Να τις κάνετε λοιπόν και να πάρετε την δόξα αλλά να γνωρίζετε ότι θα σας συνοδεύει για όλη σας την ζωή…».

The post Ο Άδωνις προειδοποιεί για απολύσεις στην Υγεία- «Δε θα μου κλέψει τη δόξα η τρόικα» (βίντεο) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα