Ντ. Σαβάνοβιτς: «Είμαστε ακόμα ζωντανοί…»

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να «κλειδώσει» την πρόκριση στο Final 4 της Euroleague στο ματς της Παρασκευής απέναντι στην Εφές Αναντολού στο τέταρτο μεταξύ τους ματς για τα play offs.

Αυτό ανέφερε γράφοντας στο blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης ο Ντούσκο Σαβάνοβιτς.

Ο Σέρβος φόργουοντ πάντως

τόνισε ότι η ομάδα του θα τα δώσει όλα για την ισοφάριση έχοντας στο πλευρό της και τους φιλάθλους της αφού όπως δήλωσε: « Ναι, είμαστε ακόμα ζωντανοί.»

Διαβάστε το κείμενο που αναρτήθηκε στο blog:

«Γεια σας φίλοι της Euroleague! Ναι, είμαστε ζωντανοί! Είμαι ο Ντούσκο Σαβάνοβιτς της Εφές Αναντολού και ετοιμάζομαι για το τέταρτο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό. Με ώθηση από ένα απίστευτο κοινό, νικήσαμε το τρίτο παιχνίδι και ξαναμπήκαμε στη σειρά. Δεν κάναμε τίποτα ιδιαίτερο για να νικήσουμε τον Ολυμπιακό, αλλά το πλεονέκτημα της έδρας μας βοήθησε πολύ. Εκείνοι χρησιμοποίησαν την βοήθεια των φιλάθλων τους πολύ αποτελεσματικά στα παιχνίδια στην Ελλάδα, και τώρα η εκπληκτική στήριξη του κόσμου μας είχε τρομερή επιρροή σε εμάς και στη νίκη μας. Είχαμε ένα καλό βράδυ, παίξαμε όπως έπρεπε να παίξουμε και κερδίσαμε.
Την Παρασκευή θα δώσουμε το έκτο μας παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό για φέτος. Και στα πέντε προηγούμενα επικράτησαν οι ομάδες που είχαν το πλεονέκτημα της έδρας. Όταν φτάνεις στα play offs δεν υπάρχει χρόνος για μαθηματικά και υπολογισμούς, ειδικά τώρα. Αφότου χάσαμε τα δύο πρώτα μας στην Ελλάδα, ήταν περισσότερο από ξεκάθαρο ότι η νίκη ήταν απαραίτητη. Κάθε ομάδα πάντα έχει καλύτερες πιθανότητες να νικήσει μπροστά στο κοινό της. Για ακόμα έναν αγώνα, ελπίζω η… παράδοση να συνεχιστεί και ο γηπεδούχος να νικήσει. Και μετά… Ελπίζω να επιστρέψουμε στην Αθήνα και να σπάσουμε αυτή την παράδοση!»
Για ολόκληρο το κείμενο επισκεφτείτε το euroleague.net

Keywords
Τυχαία Θέματα