Νέοι έλεγχοι του ΕΦΕΤ για το αλογίσιο κρέας στα αλλαντικά

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, σε νέους ελέγχους προχωρά η διοίκηση του ΕΦΕΤ αναφορικά με την εύρεση αλογίσιου κρέατος εντός των αλλαντικών, κρίνοντας πως ακόμα δεν έχουν βρεθεί συνολικά οι ποσότητες 75 τόνων που διοχετεύθηκαν παράνομα στη χώρα μας. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, ο ΕΦΕΤ έχει σε εξέλιξη άλλους 38 ελέγχους με αποτέλεσμα κανένας να μην είναι σε θέση να γνωρίζει κατά πόσο τελικά θα υπάρξουν και νέα

δείγματα προσθήκης κρέατος αλόγου σε παριζάκια και σαλάμια. Οι ίδιες πληροφορίες από τον ΕΦΕΤ μιλούν για πρόσθετα κρούσματα και για ανάγκη πλήρους διερεύνησης της υπόθεσης καθώς ήδη δύο μεγάλες εταιρείες έχουν εμπλακεί.

Θα πρέπει να θυμίσουμε πως η εταιρεία Νίκας με ανακοίνωσή της παραδέχθηκε το πρόβλημα στα προϊόντα της και για το λόγο αυτό προχώρησε στην αγορά ειδικού μηχανήματος ανίχνευσης DNA στα προϊόντα της. Από την άλλη μεριά, η βιομηχανία Υφαντής τηρεί σιγή ιχθύος δίχως να έχει προβεί σε κανενός είδους ανακοίνωση για τα προϊόντα που διοχέτευσε με προσθήκες αλογίσιου κρέατος με αποτέλεσμα πηγές της αγοράς να μιλούν για μείζον πρόβλημα που υπάρχει.
Keywords
Τυχαία Θέματα