Νέο ναρκωτικό στις ΗΠΑ «σπέρνει» ανατριχιαστικό θάνατο

Ένα «σαρκοβόρο» ναρκωτικό που λιώνει την σάρκα μέχρι το κόκκαλο, το οποίο έγινε διάσημο στη Ρωσία, σαρώνει τις ΗΠΑ και συγκεκριμένα το Σικάγο με τους γιατρού να χτυπάνε «κόκκινο» συναγερμό.

Το Krokodil (Κροκοντίλ) όπως είναι το όνομά του, είναι χημικά παρόμοιο με την μορφίνη -πράγμα που το κάνει αμέσως «αγαπητό» για όσους κάνουν χρήση ηρωίνης- ενώ έχει και κάποιες ίδιες ιδιότητες με τις μεθαμφεταμίνες.

Σύμφωνα με τους γιατρούς το συγκεκριμένο

ναρκωτικό είναι αρκετά πιο δυνατό από την ηρωίνη «φτιάχνοντας» καλύτερα τους χρήστες ενώ κοστίζει μόλις μόλις 8 δολάρια τη στιγμή που η ηρωίνη κοστίιζει 25-30 δολάρια στους δρόμους του Σικάγο.

Οι φρικιαστικές παρενέργειες του αυτοσχέδιου σκευάσματος είναι ότι σαπίζει την σάρκα από μέσα προς τα έξω και κάνει το δέρμα του χρήστη φολιδωτό σαν κροκόδειλου, λόγος για τον οποίο του δόθηκε και το συγκεκριμένο όνομα. Όπως αναφέρουν οι γιατροί το ναρκωτικό δημιουργεί συμπτώματα που θυμίζουν γάγγραινα. Ο εφιάλτης από την Ρωσία έχει ήδη μεταφερθεί και στην Αριζόνα και εξαπλώνεται επικίνδυνα σε όλες τις πολιτείες των ΗΠΑ.

Στη Ρωσία εμφανίστηκε πριν από μερικά χρόνια, ενώ σύμφωνα με ρεπορτάζ, το 2010 χρήση του ναρκωτικού έκαναν μέχρι 1 εκατ. άνθρωποι

The post Νέο ναρκωτικό στις ΗΠΑ «σπέρνει» ανατριχιαστικό θάνατο appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα