Νέο κόμμα ανακοίνωσε ο Νίκος Νικολόπουλος

Εκδήλωση στην οποία ανακοίνωσε την απόφασή του να ιδρύσει νέο πολιτικό φορέα στην Κεντροδεξιά πραγματοποίησε ο Νίκος Νικολόπουλος. Το “Π” σας παρουσιάζει χαρακτηριστικά αποσπάσματα του ανεξάρτητου βουλευτή ο οποίος με την κίνησή του αυτή βάζει “βόμβα” στα θεμέλια της Κεντροδεξιάς.

Το νέο ξε-ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, βάζει βάσεις για μία νέα παράταξη.Νίκος Νικολόπουλος: «Φαίνεται πως

αυτό που εγώ είχα την τύχη ή την ατυχία να διαπιστώσω από την πρώτη στιγμή και που οδήγησε να παραιτηθώ από την θέση του Υφυπουργού Εργασίας, το βλέπουν πλέον όλοι…»

«Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μετατρέψει την μεγάλη και λαϊκή κεντροδεξιά παράταξη σε προσωπικό του μαγαζάκι, ούτε να ακολουθήσει την μοίρα του μνημονιακού ΠΑΣΟΚ» τόνισε ο Βουλευτής Αχαΐας, Νίκος Νικολόπουλος, o οποίος σήμερα Τετάρτη, μία μέρα πριν την εκλογή του νέου Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας, πραγματοποίησε συγκέντρωση στελεχών και πολιτικών φίλων του στην Πάτρα, παρουσιάζοντας την πρωτοβουλία που ο ίδιος, μαζί με άλλα στελέχη ξεκινάει, για την αναγέννηση του χώρου της ευρύτερης κεντροδεξιάς στην Ελλάδα.

Ο Αχαιός πολιτικός, υπογράμμισε πως είναι ήδη πάρα πολλοί αυτοί που είτε βρίσκονται στη Νέα Δημοκρατία σήμερα, είτε άλλαξαν επιλογή τα τελευταία χρόνια, είτε ανήκουν στον ευρύτερο χώρο του κέντρου και της δεξιάς αλλά παραμένουν ανένταχτοι, οι οποίοι εκτιμούν πως οι μνημονιακές επιλογές της ηγεσίας της ΝΔ σήμερα, οδηγούν το κόμμα σε περαιτέρω συρρίκνωση των ποσοστών και της απήχησής του στον λαό, συμφωνώντας πως αποτελεί ανάγκη, ο συγκεκριμένος και ήδη πολυδιασπασμένος πολιτικός χώρος να ανασυγκροτηθεί και να υπάρξει αναγέννηση μιας μεγάλης λαϊκής Χριστιανοδημοκρατικής παράταξης του κοινωνικού φιλελευθερισμού στο τόπο, σύμφωνης με το προεκλογικό πνεύμα της Ν.Δ. και έτοιμης να υπερασπιστεί τα εθνικά και λαϊκά συμφέροντα.

Ο Νίκος Νικολόπουλος, ωστόσο, σημείωσε πως ο ίδιος αναφέρεται σε ένα νέο «ξε-ΚΙΝΗΜΑ» και στην δημιουργία, σε πρώτη φάση τουλάχιστον, ενός δικτύου ανταλλαγής σκέψεων και ιδεών, και όχι ενός κόμματος.

«Μάλλον κάποιοι προέτρεξαν ή παρανόησαν ή και ενδεχομένως αλλοίωσαν σκόπιμα τις προθέσεις μου» ανέφερε ο τ. Υφυπουργός Εργασιας, προσθέτοντας ότι «η μόνη αλήθεια είναι πως έχοντας ήδη συζητήσει με πολλούς φίλους, αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε μια προσπάθεια, στην οποία χρειάζομαι και όλους εσάς κοντά μου, ώστε, στηριζόμενοι στις αρχές και τις παραδόσεις της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης να θέσουμε τις βάσεις για την δημιουργία ενός σύγχρονου ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ κινήματος, μιας «Νέας Δημοκρατίας του 21ου αιώνα» αν θέλετε, επιβεβαιώνοντας παράλληλα την πρόθεση να παραμείνουμε πιστοί στον δρόμο ελπίδας που μέχρι τις εκλογές της 17ης Ιουνίου, μαζί χαράξαμε».

Ο Νίκος Νικολόπουλος υπογράμμισε πως υπάρχουν ήδη πολλοί πυρήνες στελεχών και απλών πολιτών που είναι έτοιμοι να σταθούν αρωγοί σε μια τέτοια προσπάθεια, σε αρκετές περιοχές της χώρας, και ότι στο αμέσως επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει μέσω διαδικτύου, αλλά και με επισκέψεις του ιδίου σε διάφορα γεωγραφι

Keywords
Τυχαία Θέματα