Νέο φωτογραφικό ντοκουμέντο παρουσιάζει τον Ολάντ και με τις τρεις ερωμένες του!

Σάλο στον διεθνή κόσμο έχει προκαλέσει το ερωτικό σκάνδαλο που ξέσπασε με πρωταγωνιστή τον πρόεδρο της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ.

Στιγμιότυπο από την προεκλογική εκστρατεία του Ολάντ το 2012

Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία που απεικονίζει τον Γάλλο πρόεδρο και με τις… τρεις γυναίκες της ζωής του: Την πρώην σύντροφό του και μητέρα των παιδιών του Σεγκολέν, Ρουαγιάλ, την επίσημη τωρινή σύντροφό του Βαλερί Τριερβελέρ και την κρυφή ερωμένη του Ζουλί Γκαγιέ.

Το στιγμιότυπο αυτό προέρχεται από την προεκλογική εκστρατεία του Ολάντ το 2012 και ο φωτογραφικός φακός κατόρθωσε σε ένα καρέ να απαθανατίσει τον Ολάντ και με τις τρεις γυναίκες του. Την Σεγκολέν Ρουαγιάλ που κάθεται μερικές θέσεις πιο δεξιά του νυν Γάλλου προέδρου, την Τριερβελέρ που στέκεται μπροστά από τον Ολάντ και έχει σκύψει προς το μέρος του ψιθυρίζοντάς του κάτι και η Ζουλί Γκαγιέ που τους «καρφώνει» με το βλέμμα της και κάθεται μια-δυο σειρές πιο πίσω.

The post Νέο φωτογραφικό ντοκουμέντο παρουσιάζει τον Ολάντ και με τις τρεις ερωμένες του! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα