Νεκροί οι 14 επιβαίνοντες του αεροσκάφους που αγνοείτο από χτες στο Μεξικό

Βρέθηκαν τα συντρίμμια ενός αεροσκάφους Cessna Caravan που αγνοείτο από χθες στο βορειοδυτικό τμήμα του Μεξικού, στη χερσόνησο Μπάχα Καλιφόρνια, ενώ και οι 14 επιβάτες του βρέθηκαν νεκροί, σύμφωνα με ανακοίνωση των αρχών της χώρας.

«Το αεροσκάφος (με κωδικό) XATXM με 13 επιβάτες και έναν πιλότο εντοπίστηκε. Δυστυχώς δεν υπήρξαν επιζώντες», ανέφερε μέσω του ιστοτόπου κοινωνικής δικτύωσης twitter ο υπουργός Επικοινωνιών και Μεταφορών, Χεράρδο Ρουίς Εσπάρσα.

Το μικρό μονοκινητήριο αεροπλάνο, το οποίο ανήκε

στην εταιρία Aeroservicio Guerrero, αγνοείτο από την Δευτέρα το πρωί, όταν είχε απογειωθεί από το διεθνές αεροδρόμιο Λορέτο με προορισμό τη Σιουδάδ Κονστιτουσιόν.

Βρέθηκε περίπου 22,5 χλμ. «στα δυτικά του αεροδρομίου του Λορέτο», από όπου είχε απογειωθεί, στη Σιέρα ντε λα Χιχάντα, μια οροσειρά κατά μήκος του Κόλπου της Καλιφόρνιας, στην πολιτεία Νότια Μπάχα Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με τις μεξικανικές αρχές, οι επιβάτες του αεροσκάφους ήταν όλοι κάτοικοι της περιοχής. Το δυστύχημα οφείλεται στην τροπική καταιγίδα Οκτάβε, η οποία έπληττε την περιοχή. Οι κακές καιρικές συνθήκες, επίσης, δυσκόλεψαν τις επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης.

The post Νεκροί οι 14 επιβαίνοντες του αεροσκάφους που αγνοείτο από χτες στο Μεξικό appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα