Νέα ελληνική επενδυτική προσπάθεια στη Ν. Υόρκη

Επενδυτική συνάντηση «κορυφής» ετοιμάζουν στην Νέα Υόρκη ελληνικές εισηγμένες και Δημόσιο, προκειμένου να γίνει προσέγγιση ξένων fund manager αλλά και θεσμικών επενδυτών για την ελληνική αγορά, ενώ στόχος είναι επίσης και προγράμματα αποκρατικοποιήσεων.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο The Metropolitan Club της Νέας Υόρκης,

όπου θα παρευρεθούν Έλληνες επιχειρηματίες, ξένοι τραπεζίτες hedge funds, ιδιώτες μεγαλοεπενδυτές, Ελληνοαμερικανοί επιχειρηματίες, εφοπλιστές και μέλη της κυβέρνησης.

Πρόκειται για το κλειστό ιδιωτικό club που έφτιαξε το 1891 η J.P. Morgan στην 5η Λεωφόρο, όπου θα πραγματοποιηθεί το 15ο ελληνικό Annual Greek Investor Forum, το οποίο φιλοδοξεί να προσελκύσει το ενδιαφέρον παραγόντων του επιχειρηματικού κόσμου και των αγορών, με αιχμή την προώθηση των μεγάλων αποκρατικοποιήσεων, των επενδυτικών προγραμμάτων με τη σύμπραξη του Δημοσίου και των κοινοτικών ταμείων, αλλά και των ευκαιριών σε distressed assets ή σε κλάδους της ελληνικής οικονομίας όπως είναι ο τουρισμός και η ναυτιλία.

H συμμετοχή στη διοργάνωση της εκδήλωσης της Citi αλλά και του New York Stock Exchange, καθώς και μεγάλων επενδυτικών τραπεζών, όπως της Credit Suisse από την Ευρώπη και της Goldman Sachs από τις ΗΠΑ, έρχεται να επιβεβαιώσει για ακόμα μία φορά την προσοχή που απολαμβάνει πλέον στις διεθνείς αγορές η ελληνική υπόθεση.

The post Νέα ελληνική επενδυτική προσπάθεια στη Ν. Υόρκη appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα