Νέα εφαρμογή που ανανεώνει το Twitter

Δύο φιλόδοξοι Έλληνες δημιούργησαν την «Twittera»

Ο Αλέξανδρος Γουνιώτης και ο Θανάσης Νακόπουλος, αξιοποιώντας τις γνώσεις τους στον προγραμματισμό, έφτιαξαν μια εφαρμογή μοναδική στο είδος της και απευθύνεται αποκλειστικά στους χρήστες του Twitter.

Πώς λειτουργεί; Όπως δηλώνουν οι ίδιοι: «Καθένας μπορεί να βάλει σε λίστες δέκα αγαπημένα του tweets τα οποία, είτε έχουν γραφτεί από τον ίδιο, είτε από κάποιον follower του οποιαδήποτε στιγμή. Με αυτόν τον τρόπο, ο κάθε χρήστης

μπορεί να έχει γρήγορη πρόσβαση σε tweets, που του άρεσαν και θέλησε να μη χαθούν στην πληθώρα των πληροφοριών που ανταλλάσσονται καθημερινά σε αυτό το κοινωνικό δίκτυο».

Μάλιστα, συνεχίζουν: «Κάθε χρήστης του Twitter έχει τη δυνατότητα να αρχειοθετεί αυτά που θεωρεί ως αγαπημένα του tweets κι όχι βάση των κοινοποιήσεων που έλαβε. Μπορεί, δηλαδή, να επιλέξει ό,τι ο ίδιος θεωρεί πως τον εκφράζει και να το γνωστοποιήσει στους followers του».

«Είναι σαν κάθε χρήστης να μπορεί να δημιουργήσει ένα μικρό “βιογραφικό” του λογαριασμού του στο Twitter και όλα αυτά, φυσικά, δωρεάν».

Υπάρχει και κάτι ακόμα… Ένα βραβείο για το καλύτερο tweet της ημέρας, το οποίο ονομάζεται «Φρέσκα Αυγά».

Η εφαρμογή κυκλοφορεί από τις αρχές Αυγούστου και η απήχηση καθώς και οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει τις προσδοκίες των δύο νέων.

«Μέχρι σήμερα μετράμε κοντά στις 40.000 επισκέψεις, ενώ οι εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν αισίως φτάσει τους 2.500. Προς το παρόν το κυρίως μας κοινό προέρχεται από την Ελλάδα, αλλά η εφαρμογή μας είναι δομημένη με τέτοιο τρόπο, ώστε να εξυπηρετεί και χρήστες του εξωτερικού», τονίζουν.

Το « Twittera», ωστόσο, είναι δομημένο έτσι ώστε να εξυπηρετεί και εταιρείες αλλά και άλλες ιστοσελίδες.

The post Νέα εφαρμογή που ανανεώνει το Twitter appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα