Νέα 24ωρη απεργία των διοικητικών του Πολυτεχνείου

Νέα 24ωρη απεργία για την Πέμπτη αποφάσισαν οι διοικητικοί του Πολυτεχνείου

Συνέχιση της απεργίας για αύριο Πέμπτη αποφάσισαν οι διοικητικοί υπάλληλοι του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, ενώ στις 10 το πρωί θα πραγματοποιήσουν νέα γενική συνέλευση αναφορικά με τη σημερινή συνάντηση

της ομοσπονδίας τους με τον υπουργό Παιδείας, Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο. Παράλληλα, και οι διοικητικοί υπάλληλοι του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου βρίσκονται σε απεργία μέχρι την Πέμπτη και θα πραγματοποιήσουν νέα συνέλευση για να αποφασίσουν την περαιτέρω στάση τους.

Εν τω μεταξύ, η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Αθηνών έλαβε ομόφωνη απόφαση κατά της παραπομπής του πρύτανη του ΕΚΠΑ, Θ. Πελεγρίνη, στο Πειθαρχικό Συμβούλιο για παράβαση καθήκοντος.

Μάλιστα, το κτίριο διοίκησης του ΑΠΘ βρίσκεται ακόμα υπό κατάληψη από φοιτητές, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τη διαθεσιμότητα των διοικητικών υπαλλήλων και εκφράζουν αιτήματα υπέρ της δημόσιας δωρεάν εκπαίδευσης. Την κατάληψη αποφάσισαν, ως την Παρασκευή, οι σύλλογοι φοιτητών των τμημάτων ψυχολογίας και μουσικής, ενώ απόφαση στήριξης πήρε και ο σύλλογος φοιτητών χημικού.

The post Νέα 24ωρη απεργία των διοικητικών του Πολυτεχνείου appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα