Να κινηθεί νομικά για την TV100 εξετάζει ο Μπουτάρης

Την από κοινού δράση του δήμου Θεσσαλονίκης με την Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης για το θέμα που έχει προκύψει με αφορμή τις πληροφορίες που θέλουν την κυβέρνηση να βάζει «λουκέτο» σε δημοτικές επιχειρήσεις μεταξύ αυτών και της TV100 συζήτησαν κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι

της ΕΣΗΕΜ-Θ.

«Είστε θεσμικά ο κατεξοχήν εκφραστής της κοινωνίας της πόλης» τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης και ζήτησε την από κοινού δράση με το δήμο Θεσσαλονίκης προκειμένου να διασφαλιστεί η λειτουργία της δημοτικής τηλεόρασης και ραδιοφώνου.

Ο Μάκης Βοϊτσίδης μίλησε για την συνάντηση που είχε η ΕΣΗΕΜ-Θ με τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, με τον τελευταίο να διαβεβαιώνει το συνδικαλιστικό όργανο των δημοσιογράφων για τη διατήρηση των δημοτικών ΜΜΕ. «Η TV100 είναι μια τηλεόραση χαμηλού κόστους που παράγει μια πολύ καλή ενημέρωση με αντίκτυπο στην κοινωνία» υπογράμμισε. «Τυχόν απώλεια της δημοτικής ραδιοτηλεόρασης δεν είναι μόνο κρίμα είναι και μια μεγάλη απώλεια για την κοινωνία της Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε περισσότερα στο karfitsa.gr

The post Να κινηθεί νομικά για την TV100 εξετάζει ο Μπουτάρης appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα