Ν. Ανδρουλάκης: Η κεντροαριστερά να γίνει υπόθεση κοινωνίας και όχι των ελίτ

Την ανάγκη να ανοίξει ο διάλογος για την κεντροαριστερά χωρίς όμως προσέγγιση του ΣΥΡΙΖΑ, επεσήμανε στην ομιλία του ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας στη συνεδρίαση. Συγκεκριμένα, είπε: «η κεντροαριστερά να γίνει υπόθεση της κοινωνίας και όχι των ελίτ. Μπορούμε να ξαναμπούμε στο παιχνίδι. Δεν μπορούμε να ανοίξουμε διάλογο για τη κεντροαριστερά με τον ΣΥΡΙΖΑ».

Ενότητα χρειάζεται το ΠΑΣΟΚ

Παράλληλα, στις ομιλίες τους, κορυφαία

στελέχη του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκαν στην ενότητα που πρέπει να υπάρχει μέσα στο ΠΑΣΟΚ, ενώ τόνισε ότι δεν υπάρχει θέμα διάλυσης του κόμματος. Ειδικότερα, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είπε:« Η Ελλάδα ανήκει αμετάκλητα στην Ευρώπη, η μεταπολίτευση έκλεισε και είμαι περήφανος. Πληρώνουμε τα λάθη της κυριαρχίας μας και τα λάθη διαχείρισης της κρίσης. Χρειάζεται το ΠΑΣΟΚ; Ναι χρειάζεται το ΠΑΣΟΚ της αλλαγής όχι ως συνονθύλευμα ηττημένων. Κεντρικό μέλημα η συνεννόηση…..(τον κάλεσε ο προεδρεύων να συντομεύσει και εκνευρισμένος αποχώρησε λέγοντας “δεν είστε σώμα υπηρετείτε άλλους στόχους».

Ακόμη, ο Λεωνίδας Γρηγοράκος δήλωσε: «Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι κανενός».
Επιπλέον, ο Απόστολος Κακλαμάνης ανέφερε: «Να πάνε στο καλό οι γυρολόγοι και οι λιποτάκτες. Ενόψει δημοτικών εκλογών να υπάρξει πόθεν έσχες των υποψηφίων που θα στηρίξει το ΠΑΣΟΚ».
Τέλος, ο Κυριάκος Πιερρακάκης είπε: «Οι 58 είναι ενα πρώτο βήμα για την κεντροαριστερά και δεν υπάρχει θέμα διάλυσης του ΠΑΣΟΚ».

Πηγή: fosphotos.com/Παναγιώτης Τζάμαρος

The post Ν. Ανδρουλάκης: Η κεντροαριστερά να γίνει υπόθεση κοινωνίας και όχι των ελίτ appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα