Μολυσμένος από ανίατο μεταδοτικό νόσημα ο 12χρονος – Πανικός στο νοσοκομείο που νοσηλεύτηκε

Νέες τρομακτικές διαστάσεις παίρνει η υπόθεση του 11χρονου που μαχαιρώθηκε από τον Ολλανδό κλόουν του ξενοδοχείου στην Κρήτη. Όπως αποκαλύπτεται τώρα, το παιδί δίνει αγώνα ζωής από το τότε που γεννήθηκε, αφού φέρεται να πάσχει από σοβαρό ανίατο μεταδοτικό νόσημα!

Σύμφωνα με το PrismaNews, ένα τηλεφώνημα από το νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού -που νοσηλεύεται τώρα το παιδί- ήταν αρκετό για να δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση χθες το μεσημέρι στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου είχε νοσηλευτεί αρχικά.
Το τηλεφώνημα,

σύμφωνα με τις πληροφορίες, έκανε λόγο για σοβαρό ανίατο μεταδοτικό νόσημα από το οποίο πάσχει ο 12χρονος Ρώσος. Το παιδί πάσχει από την ασθένεια αυτή εκ γενετής και κανείς δεν φρόντισε να ενημερώσει τους γιατρούς, το προσωπικό και όλους όσους ασχολήθηκαν με το περιστατικό αυτό από την πρώτη στιγμή, λένε οι ίδιες πηγές.

Η ασθένεια ανιχνεύθηκε στα εργαστήρια του νοσοκομείου της Αθήνας και σύμφωνα με τις πληροφορίες του PrismaNews, υπήρξε αμέσως τηλεφωνική επικοινωνία με το νοσοκομείο του Ηρακλείου και τις αρμόδιες αρχές για περαιτέρω ενημέρωση.
Η είδηση έκανε το γύρo του νοσοκομείου σε χρόνο ρεκόρ δημιουργώντας μεγάλη ανησυχία ωστόσο, όπως λένε κύκλοι του νοσοκομείου, η όλη διαχείριση του περιστατικού είχε γίνει με όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας του κόσμου και των εργαζομένων.

Keywords
Τυχαία Θέματα