Μητέρα βομβιστών: Δεν ήταν αίμα στο δρόμο, αλλά μπογιά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Προκλητική είναι η μητέρα των δυο Τσετσένων, που τοποθέτησαν βόμβες στο Μαραθώνιο της Βοστώνης.

Η Τζουμπέιντατ Τσαρνάεφ, μιλώντας στο αμερικανικό δίκτυο CNN, δήλωσε πως αυτό που παρουσίασε η τηλεόραση, με τους αιμόφυρτους τραυματίες να κείτονται στην άσφαλτο, με ανθρώπους να έχουν ακρωτηριασμένα άκρα και άλλους να χάνουν τη ζωή τους από την επίθεση των γιων της, ήταν ένα σόου.

«Είδα ένα ενδιαφέρον βίντεο εχθές το βράδυ, το οποίο παρουσίαζε τον Μαραθώνιο σαν ένα έργο. Υπήρχε μπογιά αντί για αίμα, σαν κάποιος

να το σχεδίασε, σαν να ήταν ένα σόου», δήλωσε κάνοντας πολλούς να αναρωτηθούν αν είναι μια μητέρα που βρίσκεται σε απόγνωση και δεν μπορεί να δεχθεί την πραγματικότητα για τα παιδιά της, ή αν όντως πιστεύει ότι οι εικόνες από την αιματοβαμμένη λεωφόρο Μπόιλστον είναι πλαστές.

Την ίδια ώρα, σε συνέντευξή της που μετέδωσε το βρετανικό δίκτυο BBC, η Τσαρνάεφ, με δάκρυα στα μάτια δήλωσε: «Γιατί πήγα μαζί τους στην Αμερική; Θα προτιμούσα τα παιδιά μου να βρίσκονταν εδώ, ακόμα και στην κορυφή ενός βουνού, παρά στην Αμερική. Νόμιζα ότι εκεί θα ήταν ασφαλή, αλλά συνέβη το αντίθετο. Η Αμερική μου πήρε τα παιδιά μου».

Στη συνέχεια και με σπασμένη φωνή, συμπλήρωσε: «Είμαι σίγουρη ότι τα παιδιά μου δεν είχαν καμία συμμετοχή σε ό,τι συνέβη».

Keywords
Τυχαία Θέματα