Μητέρα «έσφαξε» τις κόρες της για να εκδικηθεί το σύζυγό της!

Μητέρα- παιδοκτόνος «έσφαξε» τις τρεις ανήλικες κόρες της (3, 10 και 13 ετών) τους μέσα στο σπίτι τους στην πόλη Λέκο της Ιταλίας, προκειμένου να εκδικηθεί τον άντρα της που την παράτησε για μία άλλη. Ο λόγος για μια 35χρονη από την Αλβανία, η οποία μαχαίρωσε θανάσιμα τις κόρες της και στην συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει, κόβοντας τις φλέβες της, με το ίδιο μαχαίρι.

Ωστόσο η 35χρονη από την Αλβανία κατάφερε, να βγει από το διαμέρισμά της και να ζητήσει βοήθεια από έναν γείτονα τον οποίο συνάντησε στις σκάλες. Οι γείτονες που βρέθηκαν στο διαμέρισμα, διαπίστωσαν ότι τα τρία κοριτσάκια

ήταν νεκρά, η μητέρα τους τα είχε τοποθετήσει στο διπλό κρεβάτι, και ότι όλοι οι τοίχοι ήταν λερωμένοι με αίμα.

Η παιδοκτόνος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο εμφανώς ταραγμένη. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, είχε μόλις χωρίσει από τον άνδρα της, ο οποίος της είχε ανακοινώσει ότι διατηρούσε παράλληλο δεσμό και πριν δυο ημέρες είχε αναχωρήσει για την Αλβανία, με στόχο να εξηγήσει την όλη κατάσταση στους συγγενείς του, όπως και της γυναίκας του. «Δεν μπορούσα να το αντέξω, είχα μείνει εντελώς μόνη», δήλωσε η Εντλίρα Ντομπρούσι στους εισαγγελείς.

The post Μητέρα «έσφαξε» τις κόρες της για να εκδικηθεί το σύζυγό της! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα