Μιραλάς: «Με σεβάστηκε ο Μαρινάκης»

Ο Κέβιν Μιραλάς δηλώνει ευγνώμων προς τον Ολυμπιακό, τη διοίκηση και τον κόσμο της ελληνικής ομάδας.

 Ο Βέλγος άσος ευχαρίστησε προσωπικά τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη για το γεγονός ότι σεβάστηκε την επιθυμία του να παίξει στο αγγλικό πρωτάθλημα, ενώ τόνισε ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ όσα του πρόσφερε ο Ολυμπιακός στην
καριέρα του. Οι δηλώσεις του Μιραλάς στον «Πρωταθλητή»:«Είμαι πολύ χαρούμενος που όλα τελείωσαν και ανήκω στην Έβερτον Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ολυμπιακού και προσωπικά τον κ. Μαρινάκη που σεβάστηκαν την επιθυμία μου να συνεχίσω την καριέρα μου στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης με την φανέλα της Έβερτον.
 
Πήρα αυτή την απόφασή μου αφού θεωρώ πως η πρόταση της Έβερτον αποτέλεσε σημαντική ευκαιρία για μένα προκειμένου να αγωνιστώ στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό επίπεδο που ήταν από την αρχή το όνειρό μου. Πέρασα δύο υπέροχα χρόνια στην Ελλάδα με τη φανέλα του Ολυμπιακού και είναι σίγουρο πως δεν θα τα ξεχάσω ποτέ. Ο σύλλογος με βοήθησε να εξελιχθώ ως ποδοσφαιριστής και να γίνω καλύτερος. Επίσης, θέλω να πω ότι θα έχω πάντα στην καρδιά μου και τον κόσμο του Ολυμπιακού που με στήριξε και με αγάπησε από την πρώτη στιγμή με έναν πρωτόγνωρο για μένα τρόπο.
 
Θα ήθελα, αν γίνεται, να με παρακολουθούν και να ενδιαφέρονται και τώρα για μένα. Να ξέρουν πως θέλω να παίζω καλά φυσικά για την Έβερτον αλλά και για την ιστορία μου στον Ολυμπιακό. Όπου πάω θα λέω τα καλύτερα και ένα μέρος της καρδιάς μου θα ανήκει σε αυτόν τον σύλλογο. Τώρα είμαι στην Έβερτον και θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για τη νέα μου ομάδα και τους οπαδούς της στους οποίους θα είμαι το ίδιο αφοσιωμένος όπως ήμουν στον Ολυμπιακόι για να κερδίζουμε και να πετύχουμε σημαντικά πράγματα».
Keywords
Τυχαία Θέματα