Μήνυμα Βενιζέλου προς την Ευρώπη

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Ομάδας Σοσιαλιστών και Δημοκρατών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Χάνες Σβόμποντα, είχε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην Ιπποκράτους.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δήλωσε πως «το ΠΑΣΟΚ λειτουργεί ως εγγυητής της σταθερότητας, της εθνικής στρατηγικής για έξοδο από την κρίση, με ασφάλεια και προοπτική, για την Ελλάδα». , ενώ στη συνέχεια ζήτησε από τον Σβόμποντα να μεταφέρει

στο Ευρωκοινοβούλιο την πραγματική κατάσταση της χώρας και να τους πείσει ότι έχουμε φτάσει στα όριά μας, ότι πρέπει να γίνουν σεβαστές οι θυσίες του ελληνικού λαού και ότι χρειαζόμαστε πραγματική στήριξη, χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις.

Από την πλευρά του, ο κ. Σβόμποντα σημείωσε ότι η τρόικα πρέπει να επιδεικνύει ευελιξία για κάποια ζητήματα και ότι το αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης πρέπει να προέλθει από τις συζητήσεις μεταξύ των κομμάτων και της τρόικας και όχι να επιβάλλεται «απ’ έξω».

Ο Σβόμποντα έστειλε επίσης «καθαρό μήνυμα» ότι η Ευρώπη χρειάζεται την Ελλάδα και το αντίστροφο.

Σχετικά άρθρα

Τάσεις… φυγής από Βενιζέλο!Βενιζέλος: Να μην ανοίξει το μέτωπο με τα εργασιακάΣυνάντηση ΒενιζέλουΠαπανδρέου στις ΗΠΑ;Τι ειπώθηκε στη συνάντηση ΓΣΕΕ-Βενιζέλου

Tweet

Keywords
Τυχαία Θέματα