Μη χάσετε αυτό το Σάββατο τις δύο μεγάλες προσφορές μαζί με το «Παρασκήνιο»

Το «Παρασκήνιο» κρατά ζωντανή την ιστορική μνήμη των Ελλήνων καθώς και αυτό το Σάββατο, 25 Ιανουαρίου, μοιράζει στους αναγνώστες του, με την έκδοση των 3,5 ευρώ, δύο μεγάλες προσφορές!«1914-1918 – Ο Μεγάλος Πόλεμος»: Μια μοναδική σειρά από 8 DVD για τον πόλεμο που άλλαξε τη μοίρα της Ευρώπης… Για πρώτη φορά, κυκλοφορεί στην Ελλάδα το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ με όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για τον
Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο, με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την έναρξή του. Μη χάσετε το δεύτερο επεισόδιο – DVD της σειράς, με τίτλο «1915: Θάνατος σε ξένα χώματα», που αναφέρεται στην παγκόσμια σύρραξη που διαμόρφωσε τη σύγχρονη εποχή.«Ο Χριστόδουλος της καρδιάς μας»: Το πρώτο από τα δύο βιβλία του Σωτήρη Τζούμα, που αναφέρεται στις άγνωστες στιγμές, την πορεία και το δραματικό τέλος του μακαριστού Αρχιεπισκόπου. Στις σελίδες του Τετραδίου Ιστορίας, ανακαλύπτουμε έξι χρόνια μετά από την κοίμησή του, έναν άλλο Χριστόδουλο, που για 35 ολόκληρα χρόνια κυριάρχησε στη ζωή αυτού του τόπου και μας σημάδεψε.

Επίσης, όπως κάθε Σάββατο, το «Παρασκήνιο» δίνει το σύνθημα ΜΑΡΣ με ειδικές σελίδες για τα περήφανα στελέχη – γυναίκες και άνδρες – των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Για τους εν ενεργεία και τους αποστράτους. Με όλα τα θέματα και τα προβλήματα που τους απασχολούν. Με ειδήσεις, άρθρα και απόψεις.

Για όλα αυτά και όχι μόνο, μη χάσετε το «Παρασκήνιο» του Σαββάτου!

Παρασκήνιο: Η αλήθεια πίσω από τα γεγονότα…

The post Μη χάσετε αυτό το Σάββατο τις δύο μεγάλες προσφορές μαζί με το «Παρασκήνιο» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα