Μετράει τις ώρες για τον αγώνα με τη Ρουμανία η Εθνική! (ΒΙΝΤΕΟ)

Την Παρασκευή 15/11/2013 η Ελλάδα θέλει να κάνει το μεγάλο βήμα για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Οι διεθνείς του Φερνάντο Σάντος υποδέχονται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τη Ρουμανία στον πρώτο από τους δύο αγώνες μπαράζ με φόντο ένα εισιτήριο για την τελική φάση του Μουντιάλ.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στις 21:45 θέλει να νικήσει με «καθαρό σκορ» ώστε τέσσερα βράδια αργότερα στο Βουκουρέστι να παίξει με καλές πιθανότητες πρόκρισης για το εισιτήριο του μουντιάλ.

Το

παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από το Mega ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται ο τρόπος που θα παρατάξει τους διεθνείς ο Σάντος αφού ακόμα δεν έχει «ανοίξει τα χαρτιά» του.

Πάντως σε ότι αφορά το επιθετικό κομμάτι πολλά θα στηρίξει στον φορμαρισμένο Κώστα Μήτρογλου αν και δεν αναμένεται να ρισκάρουμε πάρα πολύ ενόψει και της ρεβάνς.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Πέδρο Προένσα Ολιβέιρα Άλβες Γκαρσία, που έχει σφυρίξει άλλη μία φορά αγώνα της εθνικής ομάδας το 2007 στο εκτός έδρας παιχνίδι, για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, με την Μάλτα, όπου κερδίσαμε με 1-0.

Η αποστολή της Εθνικής Ελλάδος:

Καρνέζης, Σηφάκης, Καπίνο Τοροσίδης, Βύντρα, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Σιόβας, Τζαβέλλας, Χολέμπας, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Μανιάτης, Σάμαρης, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Κονέ, Νίνης, Φορτούνης, Λάζαρος, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς, Μήτρογλου, Γκέκας

Η αποστολή της Εθνικής Ρουμανίας:

Ταταρουσάνου, Λόμποντ, Λουνγκ, Ματέλ, Γκαμαν, Λουτσίν, Γκριγκόρε, Γκοϊαν, Γκάρντος, Λατλοβλεβίτσι, Ρατ, Τόριε, Νικολίτσα, Λάζαρ, Μπουρτσεάνου, Τανάσε, Κοτσίς, Χόμπαν, Μαξίμ, Στάνκου, Γκρόζαω, Μαρικα, Κεσέρου, Νικουλάε.

Οι δηλώσεις:

Το ενδιαφέρον για την αναμέτρηση είναι φυσικά τεράστιο αφού το Μουντιάλ είναι μια πολύ σπουδαία διοργάνωση ενώ ταυτόχρονα διεξάγεται σε μία χώρα που παραδοσιακά πρωταγωνιστεί στο ποδόσφαιρο.

Φυσικά για την κρίσιμη αναμέτρηση μίλησε ο Φερνάντο Σάντος, ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής. Σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα της Fifa, ο Πορτογάλος σημείωσε πως είναι υποχρέωση μας να προκριθούμε διότι ο ελληνικός λαός περνά δύσκολες ώρες και μια μικρή έστω χαρά είναι το ελάχιστο που πρέπει να προσφέρει η Εθνική.

Αναλυτικά η δήλωση του ΕΔΩ.

Η επιθετική γραμμή της Εθνικής μας προβληματίζει αφού παρά το γεγονός ότι ο Μήτρογλου είναι σε «δαιμονιώδη» φόρμα η Ελλάδα δεν σκοράρει.

Για τη λειτουργία της επιθετικής μας γραμμής ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΥΕΦΑ στην οποία συμφώνησε πως η εικόνα της επιθετικής μας γραμμής δεν συμβαδίζει με το ταλέντο μας.

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε ΕΔΩ.

Στο ίδιο πνεύμα ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης τόνισε σε συνέντευξη του στη «Sportday» πως η Ελλάδα μπορεί να προκριθεί αν και το ματς είναι δύσκολο.

Οι αγώνες μπαράζ είναι πάντα τελικοί και την «πρόκριση θα πάρει ο πιο σοβαρός».

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε ΕΔΩ.

Σε ότι αφορά την προσέλευση του κόσμου υπάρχει αισιοδοξία πως το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα είναι κατάμεστο.
Με δηλώσεις του ο Παυσανίας Παπανικολάου, εκτελεστικός διευθυντής της ΕΠΟ, με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό σημείωσε πως η Ελλάδα θα αγωνιστεί σε ένα κατάμεστο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Μέχρι στιγμής περίπου 25.000 εισιτήρια έχουν διατεθεί για τον αγώνα μπαράζ με τη Ρουμανία.

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε ΕΔΩ.

Η προϊστορία

Ο αγώνας της Παρασκευής στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα είναι δύσκολος όπως παραδοσιακά συμβαίνει στους αγώνες με τους βαλκάνιους αντιπάλους που αποδεικνύονται μαχητικοί.

Μάλιστα ιδιαίτερα με τη Ρουμανία η προϊστορία δεν είναι με το μέρος μας αφού σε 16 επίσημα παιχνίδια μετράμε 1 νίκη, 6 ισοπαλίες και 9 ήττες ενώ σε 15 φιλικές αναμετρήσεις η Εθνική μας έχει 6 νίκες, δύο ισοπαλίες και 7 ήττες.
Η πιο πρόσφατη αναμέτρηση είναι αυτή του 2011 στην οποία η Εθνική μας ηττήθηκε με σκορ 1-3.

Δείτε τα γκολ εκείνης της αναμέτρησης:

The post Μετράει τις ώρες για τον αγώνα με τη Ρουμανία η Εθνική! (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα