Μετά τo pretty bra… ήρθε το «smart» bra

Η Microsoft έφτιαξε… σουτιέν

Ποιος μπορούσε να φανταστεί ότι ένα σουτιέν πέρα από το να χαρίζει ένα όμορφο μπούστο, θα βοηθούσε στην καταπολέμηση του ..στρες και της παχυσαρκίας!

Κι όμως το «έξυπνο» σουτιέν που σχεδίασαν ερευνητές της Microsoft ανιχνεύει την ψυχική κατάσταση της γυναίκας που θα το φορέσει, έτσι ώστε γνωρίζοντας σε τι κατάσταση βρίσκεται ο οργανισμός της, να κάνει αυτό που πρέπει.

Όπως στην περίπτωση που την καταβάλλει το στρες, το «έξυπνο» σουτιέν την προειδοποιεί να μην το ρίξει στο φαγητό και παχύνει…

Ο συγκεκριμένος στηθόδεσμος είναι το αποτέλεσμα μακρόχρονων ερευνών ειδικών της εταιρείας Microsoft (!) και δεν κατασκευάστηκε από κάποια εταιρεία εσωρούχων

Περιέχει ηλεκτρονικούς αισθητήρες, που καταγράφουν συνεχώς τους καρδιακούς παλμούς και την ηλεκτρική δραστηριότητα του δέρματος, παρέχοντας έτσι βιολογικές ενδείξεις για την ψυχική διάθεση της κατόχου του.

Οι ερευνητές κατάφεραν να ενσωματώσουν στο σουτιέν ένα μικροσκοπικό ηλεκτροκαρδιογράφο, ένα μετρητή της ηλεκτρικής αγωγιμότητας της επιδερμίδας, ένα γυροσκόπιο και ένα επιταχυνσιόμετρο.

Τα στοιχεία αυτά αποστέλλονται στο «έξυπνο» κινητό (smartphοne) της γυναίκας που φοράει το σουτιέν ώστε η ίδια να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή σε την ψυχική της κατάσταση.

The post Μετά τo pretty bra… ήρθε το «smart» bra appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα