Μετ΄ εμποδίων οι μετακινήσεις με τα μέσα μεταφοράς σήμερα

Ταλαιπωρία αναμένεται για τους πολίτες που χρησιμοποιούν τα μέσα μεταφοράς, καθώς οι εργαζόμενοι σε Μετρό, Τραμ και ΗΣΑΠ αποφάσισαν να προχωρήσουν σε στάση εργασίας

από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9:00 το πρωί, συμμετέχοντας στην απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ για το λουκέτο στην ΕΡΤ.

Στην απεργιακή κινητοποίηση συμμετέχουν με 24ωρη απεργία οι εργαζόμενοι στα αστικά λεωφορεία και στα τρόλεϊ. Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών αποφάσισε τη συμμετοχή στην απεργία με αποτέλεσμα να μην εκτελεστούν δρομολόγια των τρένων του ΟΣΕ αλλά και των συρμών του Προαστιακού με αποτέλεσμα το Μετρό στη γραμμή 3 να έχει ως τερματικό σταθμό την Δουκ. Πλακεντίας.

Προβλήματα και στις πτήσεις

Την Πέμπτη δεν θα πραγματοποιηθούν επίσης οι προγραμματισμένες πτήσεις από τις 15.00 έως τις 17.00 το απόγευμα, λόγω στάσης εργασίας της Ένωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδας.

Χωρίς πτήσεις θα μείνουν και τα μικρά περιφερειακά αεροδρόμια από τις 12.00 το μεσημέρι ως τις 5.00 το απόγευμα λόγω της στάσης εργασίας των εργαζομένων της πολιτικής αεροπορίας.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ καταδικάζει την «πραξικοπηματική ενέργεια της κυβέρνησης» που «βάζει “λουκέτο” στην αντικειμενική ενημέρωση και στον πλουραλισμό των ειδήσεων».

Παράλληλα απηύθυνε κάλεσμα στους εργαζόμενους του δημοσίου να δώσουν δυναμικό «παρών» σήμερα, Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013 και ώρα 6:00 το απόγευμα στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, ενώ νέο συλλαλητήριο οργανώνεται την Πέμπτη, στις 11.00 το πρωί, στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.

Keywords
Τυχαία Θέματα