Μελισσανίδης: «Θα πάθουν πλάκα με το γήπεδο»

Το όνειρο χιλιάδων ΑΕΚτζήδων γίνεται πραγματικότητα. Το θέμα της κατασκευής του γηπέδου στη Ν. Φιλαδέλφεια «τρέχει» με γοργούς ρυθμούς.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν χάνει μέρα. Μαζί με τον αρχιτέκτονα Θανάση Κυρατσού και τον πρόεδρο της Dimand SA της εταιρείας που έχει αναλάβει το πρότζεκτ, Δημήτρη Ανδριόπουλο είχαν χθες συνάντηση στα γραφεία της Aegean με τη δήμαρχο της Ν. Φιλαδέλφειας Έφη Αποστολάκη και τους τέσσερις αντιδημάρχους. Στη συνάντηση παρουσιάστηκε ένα κομμάτι των σχεδίων του γηπέδου.

Οσοι έχουν

δει τα πρώτα σχέδια κάνουν λόγο για γήπεδο μοναδικό, ένα στολίδι με στοιχεία από το Βυζάντιο. Το γήπεδο της ΑΕΚ θα κατασκευαστεί στον χώρο που βρισκόταν το «Ν. Γκούμας» και δεν πρόκειται να υπάρξει η παραμικρή παρέμβαση στο άλσος. Η χθεσινή συνάντηση ήταν μια πρόγευση για τους ανθρώπους του δήμου.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα παρουσιάσει μπροστά σε όλο το δημοτικό συμβούλιο αυτό το μοναδικό έργο στις 2 Οκτωβρίου στις 19:00. Πρόθεση της δημάρχου είναι η εκδήλωση να είναι ανοικτή προς το κοινό. Παρ’ όλα αυτά ο «τίγρης» επιθυμεί να το παρουσιάσει στον κόσμο αλλά και τον Τύπο στα τέλη του μήνα σε μια εκδήλωση, ένα event μοναδικό. Μια παρουσίαση αντάξια μόνο των μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ, που θα γίνει ψηφιακά και θα κάνει όσους τυχερούς βρεθούν σε αυτή να αισθάνονται ότι είναι μέσα στο γήπεδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα