Μείωση ΦΠΑ στο 21% και κίνητρα σε επιχειρήσεις

«Μετά τις αγορές, ήρθε η στιγμή να συνειδητοποιήσουν και οι Ελληνες πολίτες, στην καθημερινότητά τους, ότι η χώρα άλλαξε σελίδα και μπήκε σε νέα τροχιά».

Αφού πήρε τη σαφή και επίσημη διαβεβαίωση της Γερμανίδας καγκελαρίου, Ανγκελα Μέρκελ, ότι από τη στιγμή που η Ελλάδα τηρεί τα συμφωνηθέντα, άνοιξε ο δρόμος για την εφαρμογή της απόφασης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου του Νοεμβρίου 2012

«για την οριστική διευθέτηση του ελληνικού χρέους με τη βοήθεια των εταίρων της», η κυβέρνηση ρίχνει το βάρος στην ανάπτυξη, στη μείωση των φόρων και στη δημιουργία θέσεων εργασίας.

Αυτή, άλλωστε,ήταν η κοινή απόφαση των Σαμαρά-Βενιζέλου, μετά τη συνάντησή τους την περασμένη Πέμπτη το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η εντολή που δόθηκε στον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, είναι να προετοιμάσει αμέσως την απαραίτητη επιχειρηματολογία και τον σχεδιασμό, ώστε οι επόμενες κινήσεις ελάφρυνσης φορολογικών βαρών των Ελλήνων να ενισχύουν την επιχειρηματικότητα, αλλά να μη δημιουργούν «δημοσιονομικό κενό» και σύγκρουση με την τρόικα.

Διαβάστε περισσότερα στην έντυπη έκδοση του Παρασκηνίου που κυκλοφορεί…

The post Μείωση ΦΠΑ στο 21% και κίνητρα σε επιχειρήσεις appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα