Μεγάλο μπέρδεμα! Και η «Μέταλιστ» πάει Γερμανία

Ο αντιπρόεδρος της Κονσταντίν Πιβοβάροφ, ανακοίνωσε ότι η αποστολή θα ταξιδέψει κανονικά στη Γερμανία αύριο και το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο (CAS) ανακοίνωσε πως η Μέταλιστ κατέθεσε και δεύτερο αίτημα για ασφαλιστικά μέτρα!

Η ανακοίνωση του CAS συγκεκριμένα αναφέρει:

«Λωζάννη 19 Αυγούστου 2013 – Το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο (CAS) έλαβε δεύτερο αίτημα για ασφαλιστικά μέτρα από τη Μέταλιστ Χάρκιφ, εναντίον της απόφασης του Σώματος Εφέσεων της UEFA, στις 14 Αυγούστου.

Την Παρασκευή

16 Αυγούστου 2013, η Μέταλιστ, η UEFA και ο ΠΑΟΚ, ενημερώθηκαν για την απόφαση που πήρε ο πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής από το Τμήμα Διαιτητικών Εφέσεων, για να απορρίψει το πρώτο αίτημα της Μέταλιστ. Την ίδια μέρα, η Μέταλιστ υπέβαλε νέο αίτημα στο CAS ισχυριζόμενη ότι έχει νέες αποδείξεις για την υπόθεση. Η απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί το απόγευμα της 20ης Αυγούστου 2013».

Στον ΠΑΟΚ θεωρούν πως τα πάντα γίνονται στον βωμό των εντυπώσεων και δεν εκφράζουν καμία ανησυχία αφού ετοιμάζονται να ταξιδέψουν αύριο για Γερμανία.

Αυτοί που είναι έξαλλοι, είναι οι της ΟΥΕΦΑ οι οποίοι διακρίνουν τάσεις εκδικητικότητας από τους Ουκρανούς τους οποίους και θα μπορούσαν να τιμωρήσουν για τρία χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα