Με Ξαρχάκο-Ζαγοράκη το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

Αύριο ανακοινώνει η ΝΔ το ευρωψηφοδέλτιό της το οποίο περιλαμβάνει πολλά αξιόλογα ονόματα μεταξύ των οποίων και εκπλήξεις. Η Πολιτική Επιτροπή του κόμματος θα επικυρώσει τα 42 πρόσωπα που έχουν επιλεγεί να κοσμήσουν το ψηφοδέλτιο του κυβερνώντος κόμματος, ενώ ο Πρωθυπουργός θα δώσει το στίγμα της μάχης των ευρωεκλογών και το διακύβευμά της.

Υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα, από διάφορους επαγγελματικούς και κοινωνικούς

χώρους ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Έθνους τα ονόματα-έκπληξη είναι του γνωστού μουσικοσυνθέτη Σταύρου Ξαρχάκου (ο οποίος έχει διατελέσει και στο παρελθόν ευρωβουλευτής με τη ΝΔ) και του Θόδωρου Ζαγοράκη, του πρώην αρχηγού της θρυλικής Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου που κέρδισε το Euro το 2004. Ο κ. Ξαρχάκος εμφανίζεται θετικός στην πρόκληση αλλά εκκρεμεί μια τελευταία επικοινωνία σήμερα με τον Πρωθυπουργό.

Στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ θα βρίσκονται ακόμη ο Μανώλης Κεφαλογιάννης και ο Κώστας Μουσουρούλης (παραιτούνται από βουλευτές) η δημοσιογράφος Μαρία Σπυράκη, η νυν ευρωβουλευτής Ρόδη Κράτσα, η πρώην ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ Νίκη Τζαβέλλα, όπως και ο πρώην ευρωβουλευτής Μανώλης Μαυρομμάτης, ο δημοσιογράφος Γιώργος Κύρτσος, ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Βασίλης Κορκίδης, οι πρώην βουλευτές Ελίζα Βόζεμπεργκ και Κυριάκος Βελόπουλος, ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού για θέματα Πολιτισμού Δημήτρης Δαβέττας κ.α.

The post Με Ξαρχάκο-Ζαγοράκη το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα