Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το προσυνέδριο της ΝΔ Νοτίου Τομέα

Ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος μίλησε στο προσυνέδριο της ΝΔ Νοτίου τομέα των Νομαρχιακών Β1 και Β2 το οποίο ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Κεντρικοί ομιλητές ήταν επίσης ο συγγραφέας και σύμβουλος του πρωθυπουργού Δημοσθένης Δαββέτας και ο πρόεδρος του Συλλόγου πολιτικών Μηχανικών Ελλάδος Γιώργος Στασινός.

Θέμα του προσυνεδρίου ήταν το παρόν και το μέλλον των νέων, ενώ ηχηρή παρουσία έδωσε η ΟΝΝΕΔ, αφού απηύθυνε

χαιρετισμό και ο νέος πρόεδρος της οργάνωσης Σάκης Ιωαννίδης.

Πρώτος κατά σειρά μίλησε ο Δημοσθένης Δαββέτας, ο οποίος τόνισε πως “σημασία δεν έχει μόνο το παρόν και το μέλλον, αλλά και το παρελθόν. Να δούμε ποια λάθη κάναμε και πως φτάσαμε σε αυτό το σημείο από την νοσηρή μεταπολίτευση” ενώ εστίασε στην ανάγκη να επανεξετάσουμε την φιλοσοφία μας στον τρόπο ζωής μας. Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος τόνισε πως “Η ουσία κρύβεται στις ιδέες και τη νοοτροπία που θα συνεισφέρει καθένας μας, όταν η παράταξη τον καλεί να βγει μπροστά.Μόνο έτσι θα καταφέρουμε να εμπνεύσουμε ξανά τους συμπολίτες μας και να δημιουργήσουμε ένα νέο όραμα για την Πατρίδα. Η αλλαγή προσώπων λοιπόν και η πτώση του ηλικιακού μέσου όρου στα κόμματα, συνιστούν απλά την εύκολη ανάγνωση της εποχής. Η λέξη κλειδί όμως στη νέα εποχή που θέλουμε να δημιουργήσουμε είναι η σύνθεση”. Από την πλευρά του ο Γιώργος Στασινός στάθηκε στα προβλήματα που έχει ο κλάδος του και στους τρόπους αντιμετώπισης, μακρυά από μεμψιμοιρίες και νοοτροπίες που μας έφεραν μέχρι εδώ.

Το παρών έδωσε ο γραμματέας οργανωτικού Μιχάλης Λαλουδάκης, ενώ την ευθύνη για την εκδήλωση είχαν οι πρόεδροι Β1 και Β2 νομαρχιακών Κοκκώσης Βαγγέλης και Δημήτρης Χατζηελένης.

Keywords
Τυχαία Θέματα