Μαυρογιαλούρος: «Θα σας εξαφανίσωμεν» και άλλες αθάνατες ατάκες του Ελληνικού κινηματογράφου (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέσα σε χρόνια δύσκολα με κακουχίες, πολέμους και ανέχεια άνθησε ο Ελληνικός κινηματογράφος που μας χάρισε ταινίες που μέχρι και σήμερα δεν χορταίνουμε να βλέπουμε και να γελάμε με την καρδιά μας με τις αθάνατες ατάκες.

Το φαινόμενο του Ελληνικού κινηματογράφου απασχόλησε ακόμα και το διεθνές στερέωμα του πολιτισμού λόγω της τεράστιας επιτυχίας του, καθώς η πλειοψηφία των ταινιών γέμιζαν ασφυκτικά τις κινηματογραφικές αίθουσες και αποσπούσαν δεκάδες βραβεία σε διεθνή φεστιβάλ.

Λάμπρος Κωνσταντάρας, Ρένα Βλαχοπούλου, Ντίνος Ηλιόπουλος, Χρήστος Χατζηχρήστος, Διονύσης

Παπαγιανόπουλος, Θανάσης Βέγγος, Τζένη Καρέζη και ον ουκ έστι αριθμός άκρως ταλαντούχων ηθοποιών που δώσανε το σώμα τους, την φωνή τους, την προσωπικότητα τους μα πάνω από όλα το απίστευτο και πηγαίο υποκριτικό τους ταλέντο, μας άφησαν ατάκες που όχι μας ζωγραφίζουν χαμόγελα στο πρόσωπο αλλά τις χρησιμοποίουμε σχεδόν καθημερινά στις εκφράσεις μας.

Αν επιχειρούσαμε να αποσπάσουμε όλες τις αξέχαστες ατάκες από τις «χρυσές» Ελληνικές ταινίες του παλιού καλού καιρού, θα δημιουργούσαμε ένα βίντεο διάρκειας πάνω από 24 ώρες καθώς είναι εκατοντάδες και οι ηθοποιοί πραγματικά τις δώσανε ζωή! Επιλέξαμε μερικές για να ξανά γελάσουμε με αυτές! Καλή διασκέδαση!

The post Μαυρογιαλούρος: «Θα σας εξαφανίσωμεν» και άλλες αθάνατες ατάκες του Ελληνικού κινηματογράφου (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα