Μαρκόπουλος: «Οι αριθμοί είναι και ψυχροί και όχι ιδιαίτερα θετικοί»

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Μαρκόπουλος, μίλησε στον Real Fm, με αφορμή τις οικονομικές εξελίξεις στη χώρα, ενώ μίλησε και για τη Χρυσή Αυγή.

«Το ΔΝΤ και η Κομισιόν αποδέχονται τα ομόλογα. Αν δεν υπάρχει αλλαγή του σχεδίου για την Ελλάδα και αν η πολιτική δεν πάρει

διαφορετική κατεύθυνση, οι αριθμοί είναι και ψυχροί και όχι ιδιαίτερα θετικοί», ανέφερε αρχικά ο κ. Μαρκόπουλος και συνέχισε:

«Το πρωτογενές πλεόνασμα μας δίνει το δικαίωμα να ζητήσουμε αφενός τη μείωση του χρέους και αφετέρου αλλαγή κατεύθυνσης της πολιτικής».

«Αν η κυβέρνηση δεν πετύχει τα μεγάλα, τα μικρά δεν έχουν καμία αξία. Εγώ πιστεύω ότι η κυβέρνηση διαπραγματεύεται. Αν δεν αλλάξει το σχέδιο, τότε το Ελληνικό πρόβλημα καθιστάτε και Ευρωπαϊκό. Είμαι πολύ συγκρατημένα αισιόδοξος. Πλέον στην Ελλάδα δεν μπορεί να πάει τίποτα παρακάτω», είπε ακόμα ο κ. Μαρκόπουλος.

«Ο κ. Δένδιας προφυλάσσει για σύντομο χρονικό διάστημα τη λειτουργία του κοινοβουλίου, επειδή η ενασχόληση με τη Χρυσή Αυγή περνάει από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Η εξάρθρωση του ναζισμού, πρωτεύοντος θέλει πολιτική αντιμετώπιση», σημείωσε ο κ. Μαρκόπουλος σε ερώτηση που αφορά την απόφαση του κ. Δένδια να μην απαντά σε ερωτήσεις της Χ.Α στη Βουλή.

The post Μαρκόπουλος: «Οι αριθμοί είναι και ψυχροί και όχι ιδιαίτερα θετικοί» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα