Μανώλης Κεφαλογιάννης: Δεν έχουμε εμείς πρόβλημα, αλλά εκείνοι που πειραματίζονται με τη χρεοκοπία

«Εμείς πιστεύουμε ότι και σ’ αυτές τις εκλογές ο λαός θα αποφασίσει σταθερότητα. Δεν έχουμε εμείς τα προβλήματα, αλλά άλλοι. Αυτοί που πειραματίζονται με τη δραχμή και τη χρεοκοπία και έχουν πρότυπα την Αργεντινή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μανώλης Κεφαλογιάννης σε συνέντευξή του στο Βήμα.

«Ο κ. Βενιζέλος

δεν απευθύνεται σε όλο το εκλογικό σώμα, αλλά στην Κεντροαριστερά και θέλει να καταγράψει τα ποσοστά που νομίζει κατάλληλα. Αν αυτά δεν είναι τα κατάλληλα για να δημιουργήσουν μια απήχηση στην εκλογική βάση των πολιτών, βέβαια θα υπάρξουν θέματα. Γίνονται κάποιες συζητήσεις, αλλά έχω την πεποίθηση ότι δεν θα δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα», σημείωσε αναφορικά με το εκλογικό δίλημμα του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Αναλυτικά δήλωσε τα εξής:

«Στο χώρο της Κεντροαριστεράς υπάρχουν διεργασίες και το ίδιο το εγχείρημα της Ελιάς δείχνει ότι υπάρχει μια προσπάθεια επανένωσης του χώρου που σε ευρωπαϊκό επίπεδο χρειάζεται μεγάλη παρέμβαση και στην Ελλάδα επιχειρείται ανασύσταση. Δεν μπορώ, όμως, να μιλήσω εγώ για το αποτέλεσμα της Κεντροαριστεράς, αλλά και στην Ελλάδα και γενικότερα πρέπει να σταθεροποιηθεί και να αποκτήσει ένα παρεμβατικό λόγο, τον οποίο χρειαζόμαστε και εμείς και χρειάζεται το πολιτικό σύστημα για να ισορροπήσει. Ο κ. Βενιζέλος δεν απευθύνεται σε όλο το εκλογικό σώμα, αλλά στην Κεντροαριστερά και θέλει να καταγράψει τα ποσοστά που νομίζει κατάλληλα. Αν αυτά δεν είναι τα κατάλληλα για να δημιουργήσουν μια απήχηση στην εκλογική βάση των πολιτών, βέβαια θα υπάρξουν θέματα. Γίνονται κάποιες συζητήσεις, αλλά έχω την πεποίθηση ότι δεν θα δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα».

Για το μέλλον της Ν.Δ.

«Διεργασίες γίνονται στην κοινωνία και όχι με την ονοματολογία. Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά. Καμαρώνω πολλά στελέχη σε άλλες παρατάξεις και θα ήθελα πολλά στελέχη να βρίσκονται μαζί… Μπορώ να σας πω πολλά. Π.χ. τον Μάκη Βορίδη, τον Αλέκο Παπαδόπουλο, τον Γιώργο Φλωρίδη. Δεν έχω πρόβλημα να σας πω και άλλα. Υπάρχουν και στην Αριστερά τέτοια στελέχη και από τα άλλα κόμματα και αλίμονο αν όλοι οι σοβαροί άνθρωποι ήταν σε μία παράταξη. Οι άνθρωποι που έχουν αξία και μπορούν να προσφέρουν πρέπει να δουν αυτά που μας ενώνουν».

The post Μανώλης Κεφαλογιάννης: Δεν έχουμε εμείς πρόβλημα, αλλά εκείνοι που πειραματίζονται με τη χρεοκοπία appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα