Μανώλης Γλέζος: Επαναφέρει το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων

Επαναφέρει για ακόμη μια φορά το θέμα των γερμανικών οφειλών προς την Ελλάδα με επιστολές που έστειλε προς τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος, με αφορμή την επικείμενη

επίσκεψη στην Αθήνα του Προέδρου της Γερμανίας.

Ο Μ. Γλέζος με την επιστολή του προς τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ζητά να λάβουν γνώση οι βουλευτές του πορίσματος που έχει συντάξει το Γενικό Συμβούλιο του Κράτους, όσον αφορά τις γερμανικές οφειλές, πριν την άφιξη στην Αθήνα του Γερμανού Προέδρου.

Παράλληλα, υπενθυμίζει σχετική δέσμευση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης προς τα μέλη των αρμόδιων επιτροπών της Βουλής, σε πρόσφατη ενημέρωση που τους έκανε.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην επιστολή του προς τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τονίζει την ανάγκη άμεσης συγκρότησης της Διακομματικής Επιτροπής για τις γερμανικές οφειλές, που ομόφωνα, όπως επισημαίνει, αποφάσισε η Ολομέλεια του Κοινοβουλίου, προκειμένου να ζητήσει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Γερμανίας, ο οποίος επισκέπτεται τις επόμενες μέρες την Ελλάδα.

The post Μανώλης Γλέζος: Επαναφέρει το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα