Μαλέλης: Την Σταματέρη την γνώρισα σε μια πορεία

Για τα επαγγελματικά του σχέδια αλλά και για την προσωπική του ζωή, την πρώην γυναίκα του Μαρία Σταματέρη, το ενδεχόμενο ενός νέου γάμου και την απιστία μιλά ο διευθυντής ειδήσεων του Star Σταμάτης Μαλέλης, λίγο καιρό, μόλις μετά τη μεγάλη περιπέτεια της υγείας του.

Μιλώντας στο περιοδικό Adore, με αφοπλιστική ειλικρίνεια αναφέρει πως κατά κάποιο τρόπο το έμφραγμα που πέρασε ήταν και δική του επιλογή: «Οταν κάνεις

μια ακραία ζωή και μια ζωή με πάθος είναι λογικό κάποια στιγμή να την πληρώσεις! Αν είσαι ήσυχος άνθρωπος και νοικοκύρης δεν παθαίνεις εύκολα τέτοια πράγματα. Αρα ήταν και επιλογή μου το έμφραγμα! Ήξερα που πήγαινα. Εβλεπα τις εξετάσεις. Με προειδοποιούσαν οι γιατροί. Δεν πήγαινα τυφλά. Τώρα νομίζω ότι το ξεπέρασα και βιώνω μια νέα ζωή» ανέφερε χαρακτηριστικά ο γνωστός δημοσιογράφος.

Παράλληλα, ο Σταμάτης Μαλέλης αναφερόμενος στο παρελθόν και συγκεκριμένα στα φοιτητικά του χρόνια αποκάλυψε το πότε και κάτω από ποιες συνθήκες γνωρίστηκε με την Μαρία Σταματέρη. «Ημουν σε οργανώσεις στο πανεπιστήμιο και πηγαίναμε σε διαδηλώσεις και χτυπιόμασταν και ρίχναμε μολότοφ. Σε μια τέτοια διαδήλωσε γνώρισα και τη Σταματέρη. Δίπλα μου, πετούσε μολότοφ» είπε ο δημοσιογράφος αναφέροντας παράλληλα, πως η πρώην γυναίκα του συνέχισε το… σπορ ακόμη και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης στην κόρη τους. «Η μεγάλη μου έκπληξη δε, ήταν όταν την είδα σε μια διαδήλωση έξω από το Πολυτεχνείο. Ήταν έγκυος στην κόρη μου κι έριχνε μολότοφ!».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο δημοσιογράφος αναφέρει πως ήταν πάντα… άπιστος. «Δεν θυμάμαι να ήμουν ποτέ πιστός. Ήμουν πιστός στο μπαρ του φίλου μου του Στέλιου. Γιατί ήταν έτσι πάντα ο τρόπος ζωής μου», τονίζει, αφήνοντας, παράλληλα, ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός γάμου, σημειώνοντας ότι η καλύτερη σχέση που είχε ποτέ και εξακολουθεί να έχει είναι με την κόρη του.

Πηγή: www.iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα