Μαλαισία: Οι γονείς του κυβερνήτη του Boeing έφτιαξαν βίντεο για να αποκαταστήσουν τη φήμη του (ΒΙΝΤΕΟ)

Η οικογένεια του κυβερνήτη του εξαφανισμένου αεροσκάφους των μαλαισιανών αερογραμμών, Ζαχάρι Αχμάντ Σαν, έφτιαξε και ανέβασε στο ΥouΤube ένα βίντεο με στιγμές από τη ζωή του, προκειμένου να αποκαταστήσουν τη φήμη του και να δηλώσουν πως ο δικός τους άνθρωπος αποκλείεται να φέρει ευθύνη για ό,τι συνέβη στη μοιραία πτήση.

Στο εν λόγω βίντεο εμφανίζεται ο πιλότος του αεροσκάφους να μιλά μπροστά στον προσομοιωτή που συνήθιζε να εκπαιδεύεται, στον ίδιο προσομοιωτή που εξετάζουν οι αρχές, προκειμένου να κατανοήσουν

εάν εμπλέκεται ο κυβερνήτης της πτήσης στην εξαφάνιση του αεροσκάφους.

Μάλιστα, οι συγγενείς του Ζαχάρι Αχμάντ Σαν έχουν βάλει στο βίντεο προσωπικές του φωτογραφίες, από παλιές, καλές στιγμές, τότε που ξέγνοιαστος και χαρούμενος πόζαρε στο φωτογραφικό φακό με την οικογένεια και τους φίλους του σε όμορφα τοπία, είτε μέσα σε αεροπλάνα ως πολίτης και όχι ως πιλότος.

Επιπλέον, αναφέρουν πως ο Ζαχάρι Αχμάντ Σαν αποτελούσε πρότυπο πατέρα, μια φιγούρα ιδιαίτερα αγαπητή και δοτική προς τρίτους.

Τέλος, το βίντεο κλείνει δείχνοντας τον κυβερνήτη να περνά τον έλεγχο του αεροδρομίου, θέλοντας -προφανώς- έτσι να δείξουν πως ουδεμία ευθύνη φέρει ο δικός τους άνθρωπος για την εξαφάνιση του αεροσκάφους των μαλαισιανών αερογραμμών.

The post Μαλαισία: Οι γονείς του κυβερνήτη του Boeing έφτιαξαν βίντεο για να αποκαταστήσουν τη φήμη του (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα