Λύσεις στους νέους με το epixeiro.info ο Παπαμιμίκος

Μεγάλο βάρος αναμένεται να δώσει το επόμενο διάστημα η γαλάζια νεολαία στο epixeiro.info, καθώς ο Παπαμιμίκος όπου βρεθεί και όπου σταθεί αναφέρεται στην επιτυχημένη πρωτοβουλία της ΟΝΝΕΔ.

Πρόκειται για μία μεγάλη προσπάθεια η οποία συνεχίζει ασταμάτητα να προσφέρει προοπτικές σε νέους που αναζητούν εργασία και σε άτομα που αναζητούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους. Οδηγοί για σωστά βιογραφικά, συνοδευτικές επιστολές αλλά και άμεση χρήση του Linked in,

του πλέον διαδεδομένου επαγγελματικού κοινωνικού δικτύου είναι μερικές από τις υπηρεσίες που προσφέρονται άμεσα στον επισκέπτη.

Χαρακτηριστική είναι η συνεχής ανανέωση του “επιχειρώ”, αφού μέσω του εβδομαδιαίου newsletter στο οποίο έχει δικαίωμα εγγραφής κάθε επισκέπτης, υπάρχει συνεχής ενημέρωση για όλα τα τα επαγγελματικά προγράμματα που τρέχουν ανά περίοδο όπως και για εκείνα που αφορούν τη συνεχή επιμόρφωση των νέων. Προκηρύξεις για καθηγητές στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση αλλά και προγράμματα αγροτικής ανάπτυξης είναι μερικές από τις ευκαιρίες που προβάλλονται αυτήν την περίοδο, αποδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο πως ακόμα και μέσα στην Ελλάδα της κρίσης, υπάρχει προοπτική για όλους τους νέους και σε όλους τους τομείς, γεγονός που οι γαλάζιοι νεολαίοι φροντίζουν να μας το υπενθυμίζουν με τον καλύτερο τρόπο.

Επισκεφθείτε το site εδώ: http://epixeiro.info/

Πηγή: http://www.parapolitika.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα