Λάρισα: 54χρονος «έκανε» τον δικαστικό επιμελητή!

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας οδηγήθηκε 54χρονος ο οποίος εξαπατούσε οφειλέτες προσποιούμενος τον δικαστικό επιμελητή, αποσπώντας τους διάφορα χρηματικά ποσά.

Ο 54χρονος συνελήφθη χθες το βράδυ στη Λάρισα και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη και αντιποίηση Αρχής.

Χθες το απόγευμα μετέβη στην οικία 59χρονου στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας και προσποιούμενος το δικαστικό

επιμελητή απαίτησε το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ για να μην προβεί σε κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων για εκκρεμούσα υπόθεση οφειλής του 59χρονου.

Μετά από σχετική καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας και κατόπιν συνεννόησης με τους αστυνομικούς, ο 59χρονος συναντήθηκε με τον 54χρονο και του παρέδωσε το χρηματικό ποσό σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Άμεσα επενέβησαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι συνέλαβαν τον 54χρονο.

Στην κατοχή του συλληφθέντος βρέθηκε μεταξύ άλλων ατζέντα με ιδιόχειρες σημειώσεις, ονόματα, τηλέφωνα και χρηματικά ποσά, καθώς και ντοσιέ με δικαστικές αποφάσεις – διαταγές πληρωμών σε βάρος διαφόρων ατόμων, διάφορες σημειώσεις και πρόχειρες αποδείξεις είσπραξης χρημάτων.

Από την έρευνα που έγινε, διαπιστώθηκε επίσης ότι ο συλληφθείς προσποιούμενος και πάλι το δικαστικό επιμελητή, είχε αποσπάσει από 51χρονο επιταγή 1.000 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, για να μην προβεί σε δήθεν πλειστηριασμό ήδη κατασχεθείσας περιουσίας για ετήσια εκκρεμούσα οφειλή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα