Κυβερνητικό στέλεχος στο «Π»: Ουδείς παρεμβαίνει για Χρυσή Αυγή γιατί παρακολουθούνται όλα!

του Γιάννη Ντάσκα

«Ναι, πέσαμε από τα σύννεφα γιατί είχαμε διαβάσει και εμείς στα ΜΜΕ το κατηγορητήριο για την εγκληματική οργάνωση και περιμέναμε με βεβαιότητα – όπως και το 99% του νομικού και δημοσιογραφικού κόσμου – προφυλάκιση των στελεχών του ναζιστικού Κόμματος. Η μη προφυλάκιση του Κασιδιάρη (κυρίως) και η προφυλάκιση του Μιχαλολιάκου δείχνει ότι κανείς δεν παρενέβη στη Δικαιοσύνη και ούτε μπορεί να παρέμβει σε αυτά τα επίπεδα από πλευράς

κυβέρνησης»

Αυτά μας είπε σήμερα ανώτατο (και ιεραρχικά) κυβερνητικό στέλεχος από το Μαξίμου. Όταν διαπίστωσε ότι είχαμε δυσκολία να πιστέψουμε τη μη παρέμβαση πρόσθεσε:

«Ποιο είναι το υλικό στο οποίο στηρίζονται οι έρευνες και τα στοιχεία; Οι παρακολουθήσεις των τηλεφώνων ακόμα και ανώτατων αξιωματικών των μυστικών υπηρεσιών. Ο παρακολουθών τους παρακολουθούντες δηλαδή. Φαντάζεστε να παρεμβαίναμε και να καταγράφονταν αυτές οι παρεμβάσεις τι θα γίνονταν μετά; Όταν βλέπετε αξιωματικό της Ασφάλειας με οκτώ μέτρα σκάφος, με 160.000 ευρώ μετρητά στο σπίτι του, με δεκάδες όπλα, με ναρκωτικά, με άμεση διασύνδεση με την υποψήφια της Χρυσής Αυγής, ποιος έχει σήμερα εμπιστοσύνη πως και να πει κάτι εμπιστευτικά δεν θα φτάσει στους πολιτικούς η άλλους αντιπάλους και δεν θα βγει στα μεγάφωνα;»

Ο αξιωματούχος μας αποκάλυψε ότι έγινε σε ανώτατο κυβερνητικό επίπεδο με υπουργούς και πολιτικά στελέχη ειδική σύσκεψη για την εμπλοκή αξιωματικών στη διαφθορά, με επικάλυψη τη δήθεν πολιτική δραστηριότητα στη Χρυσή Αυγή.

Μας είπε οτι τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή (Αντισυνταγματάρχη) της Ασφάλειας Σκ… τον εντόπισαν πριν μήνες από την παρακολούθηση τηλεφώνων για εγκληματική δραστηριότηα. Ύστερα, εντόπισαν στενές επαφές του με την χρυσαυγίτισσα Σκορδέλη, αλλά και με τον συμπατριώτη του κατηγορούμενο ως υπαρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης Χρήστο Παππά, με τον οποίο είναι συντοπίτες.

«Μην εκπλαγείτε και απο άλλες παρόμοιες αποκαλύψεις.Υπάρχει υλικό για άλλους 20-30 αξιωματικούς και δεκάδες χαμηλόβαθμους» μας είπε αξιωματούχος του Υπουργείου Δημ. Τάξης.

Η προφυλάκιση του Μιχαλολιάκου μπορεί να φέρει στο άμεσο μέλλον σημαντικές ανατροπές στο ναζιστικό χώρο καθώς όσοι γνωρίζουν από μέσα τη Χρυσή Αυγή, είναι βέβαιοι οτι ο Κασιδιάρης θα αναλάβει την αρχηγία στην πράξη αλλά και θα έχει εντελώς διαφορετική (όχι απαραίτητα καλύτερη…) πορεία από Μιχαλολιάκο. Ερωτηματικό παραμένει η επιρροή του φερόμενου ως υπαρχηγού Χρ. Παππα. Πολλοί θεωρούν βέβαιη την προφυλάκιση του, ως υπαρχηγού, αλλά όχι βέβαιη αν οι ανακριτές-εισαγγελείς μείνουν στις κασέτες παρακολούθησης για τη δολοφονία του Πάυλου Φύσσα

Λίαν επιβαρυντικό στοιχείο για τον Παππά είναι το ναζιστικό-εγκληματικό περιεχόμενο των ευρημάτων στο σπίτι του στα Γιάννενα – πόλη που υπέφερε τα μάλα από τους ναζιστές του Χίτλερ. Αν συνδεθεί το υλικό με επαφή του με τον Αξιωματικό της Ασφάλειας είναι βέβαιο οτι θα έχουν και οι δυο εξασφαλισμένα κελιά στις φυλακές.

Πονοκέφαλος για τις διωκτικές αρχές είναι το σκάφος, η προέλευση και οι διασυνδέσεις του αξιωματικού γιατι ξετυλίγεται κουβάρι που φτάνει στο βαρύ έγκλημα διακίνησης και εμπορίας ανθρώπων,όπλων,χρημάτων ναρκωτικών κυριολεκτικά ΜΕΣΑ στην πιο ασφαλή υπηρεσία της Αστυνομίας την… Ασφάλεια!

Όσοι κατά καιρούς από την Αριστερά αλλά και από τον χώρο των ποινικών (π.χ. Στεφανάκος) έλεγαν ότι το έγκλημα διακίνησης ανθρώπων,ναρκωτικών κλπ έχει βάση μέσα στην Ασφάλεια, δικαιώνονται.

Το ερώτημα είναι αν το κράτος είναι σε θέση να είναι κράτος. Η εμφάνιση των Κασιδιάρη, Παναγιώταρου μετά την απελευθέρωσή τους δείχνει οτι το κράτος είναι ανύπαρκτο. Ιδιαίτερα αν φέρει κανείς στο νου του εικόνες, πως τσάκιζαν οι αστυνομικοί με τα γκλομπ στο κεφάλι παιδάκια, αγύμναστα, που έκαναν καθιστικοί διαμαρτυρία στο Σύνταγμα γιατί πεινούσαν…

The post Κυβερνητικό στέλεχος στο «Π»: Ουδείς παρεμβαίνει για Χρυσή Αυγή γιατί παρακολουθούνται όλα! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα