Κρυφά ραντεβού για το «φιλέτο»

Φαίνεται πως το στέλεχος του ΤΑΙΠΕΔ (άντρας ή γυναίκα δεν έχει σημασία) έχει ιδιαίτερη έφεση στις μυστικές συναντήσεις. Δεν εξηγείται διαφορετικά το «κρυφό» ραντεβού που έκλεισε με συγκεκριμένο επιχειρηματία και μεγαλοστέλεχος του τμήματος real estate μεγάλης τράπεζας.

Το μέλος του Δ.Σ.,

διορισμένο από την προηγούμενη κυβέρνηση στο Ταμείο, βρίσκεται ήδη μπροστά στην… πόρτα εξόδου από το Ταμείο για τις περίεργες δραστηριότητές του. Βέβαια, κάποιος μπορεί να ισχυριστεί ότι τα ραντεβού αυτά γίνονται προς ανίχνευση επενδυτών.
Το ερώτημα είναι σε ποιο φιλέτο αφορούσε το συγκεκριμένο ραντεβού; Πρόκειται για τον Αστέρα της Βουλιαγμένης; Οι συναντήσεις με επενδυτές δεν θα πρέπει να γίνονται στα γραφεία του Οργανισμού, κρατώντας επίσημα πρακτικά με το τι ακριβώς λέγεται; Πάντως, μετά τη συνάντηση, το μέλος του Δ.Σ. επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον μέντορά του, ευτραφή πολιτικό που τον τελευταίο καιρό έχει πάρει και ρόλο καθηγητή, προκειμένου να τον ενημερώσει για το αποτέλεσμα. Κύριε Αθανασόπουλε, τα γνωρίζετε όλα αυτά;

Άρης Σπίνος

Keywords
Τυχαία Θέματα