Κρις Μπράουν για Ριάνα: Την έδειρα γιατί την αγαπούσα!

Ο Κρις Μπράουν, φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνική εκπομπή και μίλησε μέσα σε όλα και για τη Ριάνα. Ο ίδιος αναφέρθηκε στις προσπάθειες που έκανε, ώστε η νεαρή star να τον συγχωρήσει μετά τον ξυλοδαρμό της, από εκείνον το 2009.

“Η Ριάνα είναι από τους πιο κοντινούς μου ανθρώπους στον κόσμο” αποκάλυψε ο 24χρονος ράπερ και συμπλήρωσε: “Ειλικρινά, δεν ήξερα αν θα μπορούσε να με συγχωρέσει . Απλά προσπάθησα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, να γίνω ο καλύτερος άντρας που μπορούσα. Προσπάθησα να

της δείξω με κάθε τρόπο πόσο μετανιωμένος και στενοχωρημένος ήμουν γι’ αυτό που έγινε και ότι ήταν ό,τι χειρότερο έχει συμβεί στη ζωή μου. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, είμαι αιώνια ευγνώμων (που με συγχώρησε)”.

Ακόμη τόνισε πως: “Σε εκείνη την τόσο νεαρή ηλικία, ήμουν αλαζόνας και θερμόαιμος. Δεν ήξερα πώς να διαχειριστώ τον θυμό μου, ενώ παράλληλα περνούσα μια φάση που νόμιζα ότι έχω όλο τον κόσμο στα χέρια μου”

Τέλος αποκάλυψε πως από όλη αυτή τη θλιβερή ιστορία πήρε ένα μεγάλο μάθημα στη ζωή του: “Το μεγαλύτερο μάθημα που πήρα είναι ότι μπορείς ξαφνικά να βρεθείς χωρίς τίποτα, να τα χάσεις όλα. Και δεν εννοώ τη δόξα ή το ότι είμαι διάσημος. Εννοώ την αξιοπρέπεια και την ακεραιότητά σου. Ξέρεις, είναι σαν να χάνεις, κατά κάποιον τρόπο, τον εαυτό σου. Έτσι, όλη αυτή η διαδικασία, το να πρέπει να βρεθώ αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη και όσα ακολούθησαν (μετά τον ξυλοδαρμο), ήταν για εμένα ένα μεγάλο μάθημα”.

Πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα