Κουβέλης: Η χώρα δεν χρειάζεται εκλογές

Νέο ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση έστειλε ο Φώτης Κουβέλης, επισημαίνοντας ότι η συναίνεση του κόμματός του όσον αφορά την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας το 2015 δεν είναι δεδομένη, και ότι εξαρτάται από τις κυβερνητικές πολιτικές να μην προκηρυχθούν πρόωρες εθνικές εκλογές, αποστέλλει ο Φώτης Κουβέλης.

«Η
χώρα δεν χρειάζεται εκλογές, αλλά εκλογές θα γίνουν αν η κυβέρνηση συνεχίσει την ίδια πολιτική» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τα Νέα», ο κ. Κουβέλης τονίζει πως η συναίνεση του κόμματός του στη στήριξη του προτεινόμενου από την κυβέρνηση προσώπου βρίσκεται σε συνάρτηση με την ασκούμενη πολιτική.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ παράλληλα αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος στελέχη που είχαν προσεγγίσει τους 58, όπως οι Γρηγόρης Ψαριανός και Ανδρέας Παπαδόπουλος.

Ξεκαθαρίζει εκ νέου πάντως ότι δεν πρόκειται να συνομιλήσει με τους «58», εμμένει στη δημιουργία του τρίτου πόλου, και αρνείται ότι αυτός αφορά μόνο τη ΔΗΜΑΡ και κάποια μεμονωμένα πρόσωπα, ενώ αποδίδει σε επιλογή του κ. Λοβέρδου το γεγονός ότι δεν προχώρησε η συνεργασία τους για τις ευρωεκλογές.

Πηγή φωτογραφίας: Fosphotos.com/Μενέλαος Μυρίλλας

The post Κουβέλης: Η χώρα δεν χρειάζεται εκλογές appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα