Κουνάει σεντόνι με μπαλάρα

Εύκολο βράδυ είχε ο Παναθηναϊκός που επικράτησε με 3-0 της Μάδεργουελ στο ΟΑΚΑ και σφράγισε το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι πράσινοι επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί στην αναμέτρηση με τους Σκωτσέζους κια με σκόρερ τους Χριστοδουλοπουλο, Μαυρία και Σισοκό στο δεύτερο ημίχρονο ενθουσίασαν τους οπαδούς τους που ήρθαν στην Καλογρέζα.

Στο πρώτο μέρος

οι πράσινοι μπήκαν με τον ενθουσιασμό του γηπεδούχου στον αγωνιστικό χώρο αλλά μετά τα πέντε πρώτα λεπτά στα οποία ήταν καλύτεροι, πίεσαν και έδειξαν ότι οι Σκωτσέζοι δεν μπορούν να τους δημιουργήσουν προβλήματα έπεσαν.

Μάλιστα είχαν και δυο φάσεις στα πρώτα τρία λεπτά με τους Χριστοδουλόπουλο και Τοτσέ που όμως πέρασαν ανεκμετάλλευτες.

Εν συνεχεία οι πράσινοι έριξαν αδικαιολόγητα τον ρυθμό τους, ίσως τους επηρέασε η αφόρητη ζέστη, με αποτέλεσμα η Μάδεργουλε να βρει χώρους και να δημιουργήσει δυο φάσεις.

Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός φόρεσε το Ευρωπαϊκό του κουστούμι και θύμισε σε όλους γιατί το όνομα PANATHINAIKOS είναι γνωστό στα πέρατα του κόσμου.

Οι πράσινοι παίζοντας μπαλάρα έβαλαν τρία γκολ και πρόσφεραν θέαμα στους οπαδούς τους οι οποίοι τους αποθέωσαν. Με κινητήριους μοχλούς τον Σισοκό, τον Χριστοδουλόπουλο και τον τρομερό Χάρη Μαυρία σκόρπισαν την Μάδεργουελ.

Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Καρνέζης, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Βελάσκες, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Μαρίνος (71′ Κατσουράνης), Ζέκα, Σισοκό, Χριστοδουλόπουλος (77′ Πετρόπουλος), Τοτσέ (71′ Μαυρίας).

Μάδεργουελ (Στούαρτ Μακκολ): Ράντολφ, Χάμελ, Λο,Χάτσισον, Χέϊτελι, Ογιάμα (71′ Μακχιούζ), Μέρφι, Λάσλεϊ, Ράμσντεν, Ντέλι (76′ Χίκγκντον), Κάμμινς (Φράνσις).

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα