Κούκλα η κόρη της Δήμητρας Παπαδήμα και του Γιάννη Μποσταντζόγλου! (ΦΩΤΟ)

«Είμαι τόσο υπερπροστατευτική που ώρες ώρες απορώ πώς με αντέχει το παιδί μου» παραδέχεται σε συνέντευξή της ηθοποιός Δήμητρα Παπαδήμα.

Η ίδια θέλησε να μοιραστεί μέσα από τις δηλώσεις της στο ΟΚ, ένα περιστατικό που έζησε πρόσφατα με την κόρη της Μαρία Θαλασσινή το οποίο και δείχνει πόσο υπερπροστατευτική είναι:«Αυτό το καλοκαίρι ήθελε να πάει διακοπές μαζί με τους φίλους της στην Αμοργό. Αυτόματα άρχισα να γκρινιάζω στον Γιάννη (σ.σ. τον σύντροφό της Γιάννη Μποσταντζόγλου): ‘Πού θα πει τώρα μέσα στη ζέστη;

Έχει air condition στη σκηνή; Και αν την τσιμπήσει κανένα μολυσμένο κουνούπι; Θα θυμηθεί να πάρει τηλέφωνο τη Γραμμή Υγείας που λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο’; Εννοείται ότι έβαλα στις αποσκευές της αντισταμινικά χάπια και τζελ για τα τσιμπήματα και την έβαλα να μου υποσχεθεί ότι θα τρώει μόνο φαγητά της ώρας. Επίσης, κάθε μία ώρα έχουμε τηλεφωνικό ραντεβού. Της κάνω μια αναπάντητη κλήση στο κινητό της και πρέπει να μου κάνει κι εκείνη μία για να σιγουρευτώ ότι είναι καλά. Αν καμιά φορά ξεχαστώ, με παίρνει τηλέφωνο και με ρωτάει ‘είσαι καλά;’. Ευτυχώς έχουμε αναπτύξει μία υπέροχη σχέση και συζητάμε τα πάντα μεταξύ μας, ακόμα και τα προσωπικά της ζητήματα».

Η ηθοποιός επίσης παραδέχεται πως όταν ήταν έγκυος, δεν ήθελε να κρατήσει το παιδί: «Θυμάμαι, όταν ήμουν έγκυος στη Μαρία Θαλασσινή, σκεπτόμουν να κάνω άμβλωση, γιατί θεωρούσα ότι ήμουν ανίκανη να γίνω μητέρα. Με έπιασε τότε ο γυναικολόγος μου και μου είπε: ‘Επειδή σε αγαπάω και πιστεύω ότι θα γίνεις καταπληκτική μητέρα, δεν πρόκειται να κάνω αυτή την επέμβαση’. Όταν την απέκτησα, έγινα άλλος άνθρωπος. Και μπορώ να σου πως ο γιατρός μου όχι απλώς είχε δίκιο όταν μου έλεγε ότι είμαι γεννημένη να γίνω μάνα, αλλά τώρα ανυπομονώ να γίνω γιαγιά!»

Keywords
Αναζητήσεις
γιαννης δημητρας βιογραφια, θαλασσινη μποσταντζογλου
Τυχαία Θέματα