Κώστας Αρζόγλου: «Ακόμα μου χρωστάνε από την παραγωγή του Mega»

Πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους ηθοποιούς που υπάρχουν στο Ελληνικό καλλιτεχνικό στερέωμα και ιδιαίτερα αγαπητός από τους συναδέλφους του και από τους Έλληνες γενικότερα. Ο Κώστας Αρζόγλου, παρά τα προβλήματα που του έχει επιφέρει η κρίση συνεχίζει να ελπίζει και να κρατά την αισιοδοξία του. Αυτό τον καιρό ετοιμάζει μια καθαρά δική του δουλειά που αποτελεί έμπνευση γι΄αυτόν και έχει δώσει και θα δώσει πολλά.

Συγκεκριμένα ο ίδιος δήλωσε στην εφημερίδα «Το καρφί»: «Ετοιμάζω ένα πολύ μεγάλο χώρο στο κέντρο της Αθήνας- πιο κέντρο δεν γίνεται, όπου θα παίξουν

παραστάσεις που έκανα στο θέατρο Πέτρας και αλλού και άλλες που θα κάνω. Ο χώρος αυτός θα στεγάσει συναυλίες και κάποιου θιάσου από το εξωτερικό που έχω επαφή μαζί τους και θέλουν να παίξουν στην Ελλάδα. Ο χώρος δεν είναι θέατρο. Τον διαμορφώνω εγώ. Είναι μια δουλειά που θέλει πάρα πολύ μεγάλη οργάνωση και κινώ εγώ αρκετούς μήνες. Και οι υπογραφές πέφτουν σε δέκα μέρες».

Αναφερόμενος στην χρηματοδότηση της καινούριας του δουλειάς, διευκρινίζει πως τα χρήματα που θα επενδυθούν στο νέο του εγχείρημα δεν είναι σαφώς τα χρήματα που του οφείλει το Mega. «Ακόμα μου τα χρωστάνε. Όχι, εγώ δεν έχω χρήματα για επέμβαση, αλλά υπάρχουν ευτυχώς άνθρωποι που θα επενδύσουν. Το κεφάλαιό μου είμαι εγώ ο ίδιος. Όχι μόνο ως όνομα αλλά και ως δουλειά. Κι εγώ είμαι η πείρα μου, η σκηνοθεσία μου, η φαντασία μου…».

Keywords
Τυχαία Θέματα